Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Nick:rozlaczony Wiek:15 Data rejestracji na forum:12.01.2014 Czas spędzony na forum:d 12h 26m 9s Doświadczenie w ocenianiu:Nawet dobra zalezy jeszcze co mam oceniec:D. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Jestem osoba miłą,Kulturalna,komunikatywną,znającą regulamin.Chce zdobyc UB TEAM zeby gracze szybko mogli wracac do gry jezeli dostali bana i wstawili ssy (czyste). Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1h-2h Coś od siebie:Co tu duzo gadac hmm. Powiem tak jak wczesniej zalezy mi zeby gracze szybko wracali do gry:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Mało aktywny na forum, brak admina na serwerze, za krótki staż na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...