Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Witam! Mam na imię Konrad, mam 19 lat(jutro, tj piątek). Pochodzę z woj. zachodniopomorskiego, z małej miejscowości Pełczyce, 60km od Szczecina. Moje zainteresowania to piłka nożna, siatkówka, etc. - ogólnie sport. Swoją przygodę z MH zaczynam dziś i myślę, że będzie dobrze nam się współpracowało, serwerownie polecił mi jeden z moderatorów 'Chudy' - za co wielkie DZIĘKI! Tyle ode mnie - jakieś pytania etc. piszcie śmiało priv! Nie ma co tracić czasu, do roboty! Pozdrawiam ~DYnks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Witaj. Wszystkiego najlepszego z okajzi urodzin wiem ze jutro ale wtedy nie bedziemy miec kontatktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Siema siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 W!taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 hej ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafia2055 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Siemankoo : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...