Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #125719 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na początku poproszę o przeniesienie tamatu w odpoowiedni dział, ponieważ piszę z bramki proxy(ona zmienia ip) i strona nie wyświetla się prawidłowo. Teraz przejdę do rzeczy! Nie zależy mi już tutaj na niczym, bo pomysł na serwer TP nie wypalił i nic mnie tu juz nie trzyma. To chyba oczywiste. Mój nick: ADM. Nie pozwolę, aby ktoś mnie oskarżał o pobanowanie całego serwera. Wchodząc, jak codziennie, na forum wyskoczył mi błąd. Taa. Zrobiłem takie oczy :OOOOOOOO Myślę, o co chodzi :OOOO Patrzę obok, a tam 10pkt ostrzeżeń za niby jakiś profil. Warny od Adoinai29. Następnie napisałem do aquaxa, żeby wyjaśnić sytuację. On mi mówi, że wczoraj (chyba) pobanowałem cały serwer :OOOO Nie wiem jak to niby możliwe, bo ja nic takiego bym nigdy nie zrobił. Nikt nie ma dostępu do mojego ukochanego steam'a, więc jak to możliwe ;<<<<<<<<<<< Potem piszę do Adonani29, żeby się spytać, o której niby zbanowałem tych graczy. Ten wielce obrażony, nawet nie chciał powiedzieć. W rezultacie wy*e*ał mnie ze znajomych... Proszę o podanie godziny zbanowanie owych graczy. Jeśli to było wczoraj, to ja grałem do 20.00, bo potem był meczyk <333 Nie wiem jak to możliwe, żeby ktoś wbił na kogoś steam'a i tak zrobił, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Marca 2014 #125659 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tą łacinę mogłeś sobie darować słyszałem o tej akcji i bardzo mnie ona interesuje skoro nikt nie ma dostępu do twojego steam to kto ? Duch wszystkich wybanował ? Może podałeś kiedyś komuś konto i nie pamiętasz. Wątpię żeby ten temat ci w czymś pomógł bo dla Ciebie i administracji sprawa się rypła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127815 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dziwne, że Ty słyszłeś o tej akcji a ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127818 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wczoraj już na sb wspomniałem, że mógł to być ktoś inny jest hack ruski, który zmienia steamid na dowolny. Gość wbił na serwer obadał kto miał admina i zrobił co mu się żywnie podobało nie wchodząc wcale, ale to wcale na jego steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127822 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tak na marginesie Wątpię żeby ten temat ci w czymś pomógł bo dla Ciebie "ci" też się powinno zaczynać z dużej litery, o ile masz szacunek do 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127823 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dlatego admini powinni być na nick i hasło ale już mniejsza z tym. Jeżeli nie byłeś na steam wtedy czy ktoś moze to potwierdzić ? Znajomi czy cuś bo jeżeli tak to będziesz miał dowody i raczej powinni oddać Ci admina jak i usunąć ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127831 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tego czy na steamie był nie stwierdzę, mogę jednak z całą pewnością powiedzieć że to nie on. Owa rzecz odbyła się na serwerze dd2 + dm. Tutaj ogien miał racje, był to ktoś kto zmienił swój SID i banował pod SID'em admina z dd2 + dm mianowicie rozq, to on rozdawał bany. Rozq po incydencie nie mógł używać admina, także sprawa rozwiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Marca 2014 #127832 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Taki sam problem był z forum, kiedy ktoś włamał mi się na konto i zbanował wszystkich zarejestrowanych użytkowników, tak samo mógł ktoś się włamać na Twoje konto tak jak to ogień napisał. /Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127835 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tak, czy inaczej wszyscy otrzymali bana od Ciebie. Kiedyś taka sytuacja już miała miejsce. Z tego co pamiętam, ktoś włamał się na konto użytkownika "Chudy" bodajże i zbanował użytkowników na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127837 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mi też sie nie chce wierzyc ze adm pobanował cały server grałem z juz wiele razy i wydawał sie na ogarnietą i dojrzała osobę EDIT! sory za posta nie wiedzialem ze jest w skargach bo pzred chwila byl w zmianach persolalnych w sieci a tam moglem sie wypowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Marca 2014 #127845 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Procentowy, Chudy wyżej to powiedział. Nie pierwszy raz mamy włamy na serverach i nie pierwszy raz tacy prostacy banują wszystkich dostępnych. Myślę, że tu nie ma co udowadniać bo jeżeli zwrócił się z zdziwieniem na forum to po co miałby wszystkich banować? Pozdrawiam. //EDIT: Również gdy pisałem posta był on w "Zmiany personalne w sieci" więc proszę o nie warnowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #127961 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ADM, w celu uniknięcia spamu zapraszam na PW, wszystko zostanie wyjaśnione. @edit: Porównałem adresy IP. Osoba, która rozdawała bany była z zupełnie innej części Polski,oddalonej o kilkaset kilometrów. Wszystkie kary zostają anulowane. Niech to będzie przestroga dla wszystkich posiadaczy konta steam. Zachowujcie ostrożność, gdyż w łatwy sposób możecie się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Marca 2014 #128931 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi