Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127747 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nick: NeVer Wiek: 19 (według rocznika 20 ) Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, że średnie. Miałem własną sieć oraz byłem adminem na kilku dodatkowych serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5 Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Never/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Uważam, że nadaje się na to stanowisko. Jestem pomocny, miły oraz przyjazny. Kiedy tylko mogę pomagam innym nowym graczom i nie tylko. Często bywa tak, że jestem na serwerze, a nie ma żadnego admina w danej chwili, a niestety osób łamiących regulamin jest pełno. Chciałbym móc spróbować na tym serwerze swoich sił jako administrator, myślę że sprostał bym temu zadaniu. Fajnie by było popracował w tak miłych towarzystwie. Myślę, że mimo małych godzin przegranych na serwerze, moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Po kilka godzin kiedy tylko nie idę do pracy. W tygodniu o 3-4 godzin w weekendy dłużej. Chyba, że idę do pracy to czasami nie wchodzę w ogóle (Szkoła a prosto z niej do pracy do 24:00.) Kontakt: GG, Steam, e-mail, forum oczywiście. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Marca 2014 #127756 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Brakuje ci pół godziny do 30 godzin. Jestem neutral. Ładnie napisane podanie, lecz słaba aktywność na forum i nic o Tobie nie wiem. Aby Cię gracze poznali wejdź na TS3. Wtedy będziesz miał większe szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127757 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na Neutral, nie znam Cię ,spełniasz wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127759 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja za to kojarzę cię bardzo dobrze Godziny przegrane mam więc zostanie tylko jedna możliwość, że się mijamy na serwerze Ty i ja cały czas nie gramy więc musimy się mijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127779 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Widuję Cię czasami na serwie, zachowujesz się kulturalnie, jestem na TAK. Ps. Nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Marca 2014 #127839 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na nie całkiem cię nie za kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127847 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Sniper pomyśl Ja znowu tak ja Savi bardzo dobrze Cię kojarzę tylko może mało na ts siedzę bo jednak wolę grać niż gadać Myślę, że nie kojarzenie mnie na serwerze nie powinno mnie definitywnie odrzucać Proszę o wypowiedzi Nie tylko na temat tego, że niby "nie znacie mnie z serwera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127898 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 NA TAk +aktywny na serwie +widac ze jest doświadczony +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2014 #127960 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Osobiście za dobrze Cię nie znam, nie miałem okazji nawet zamienić kilku zdań. Na serverze jesteś aktywny, jednak na tą chwilę to troszeczkę za mało neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #127984 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Na nie nie widze cie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Marca 2014 #128131 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jestem na TAK: -Miły, -Aktywny na serwerze, -Kulturalny. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128775 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przykro mi. masz mała aktywność na forum, grasz na Cod dość krótko .. mało osób Cie zna.. .. ja osobiście widziałem Cie parę razy lecz to trochę za mało by zaufać i powierzyć taka funkcję.. Zwiększ swoją aktywność, daj się poznać ludziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128776 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi