Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127559 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam, proponuje usunięcie dwóch granatów z serwera gdyż w tym momencie gra polega praktycznie na rzucaniu w siebie HE.. nie żebym narzekał ale coraz więcej ludzi już ma dość podwójnych HE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Marca 2014 #127245 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Było wałkowane nie jeden raz. Nie przeszło więc tym razem również nie przejdzie. Następnym razem proponuję poczytać czy nie było już takiego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Marca 2014 #127246 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Było już kilka takich tematów i propozycja została odrzucona, więc podtrzymuje tamte decyzje i jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127570 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A ja jestem na tak, jednakże jak mówią poprzednicy, wałkowane było już kilka razy i zapewne tym razem skończy się na zamknięciu tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 6 Marca 2014 #127609 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Były już tematy na ten temat. Dobrze jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127619 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja jestem wręcz za tym by zostawić 2 HE Więcej zabawy i skilla jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127683 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na NIE. Adminisistracja pewnie chciala aby te serwer różnil się od wszystkich innych dd2 i dlatego są podwojne HE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Marca 2014 #127686 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Serwer dd2 posiada pluginy do jak najlepszej zabawy na serwerze nie jest to typowy dd2 poza tym gdyby ludziom to nie odpowiadało nasz dd2 nie był by tak popularny jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Marca 2014 #127724 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Były już takie tematy, jestem na nie. Wystarczy się nie pchać na rasz tylko odczekać chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Marca 2014 #127742 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A ja zmieniłem zdanie i jestem za usunięciem jednego granatu, przeszkadza on w szybkiej i dynamicznej grze. Z drugiej strony wiem że tego nie zmienicie ponieważ odróżnia to serwer i przyciąga sporo graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127762 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jest dobrze jak jest...Z tego słynie ten serewer.Gra dużo ludzi od samego rana wiec widać popularność serwera.jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127808 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 2x He to jest element charakterystyczny naszego serwera i jestem za tym żeby tak pozostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Marca 2014 #127814 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 2 he przeszkadzaja w dynamicznej grze?? o boze a niby w czym ? bo jak sie zraszuje na poczatku rundy to oni nawet nie zdarza tego rzucac jak dla mnie jest dobrze jak jest czasami to drazni ale chociaz mozna szybko zabic tych co sie zatrzymuja zamiast wbic na bs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #125726 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Zamknijcie ten temat, jest on poruszany dziesiąty raz, ze wszystkich ustaleń wychodzi że dwa HE i head liczony x2 to wizytówka naszego ODD2 i ODD2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #127963 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Temat wałkowany wielokrotnie, 2 granaty zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #127964 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi