Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Witam, proponuje usunięcie dwóch granatów z serwera gdyż w tym momencie gra polega praktycznie na rzucaniu w siebie HE.. nie żebym narzekał ale coraz więcej ludzi już ma dość podwójnych HE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Było wałkowane nie jeden raz. Nie przeszło więc tym razem również nie przejdzie. Następnym razem proponuję poczytać czy nie było już takiego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Było już kilka takich tematów i propozycja została odrzucona, więc podtrzymuje tamte decyzje i jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 A ja jestem na tak, jednakże jak mówią poprzednicy, wałkowane było już kilka razy i zapewne tym razem skończy się na zamknięciu tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Vipo:. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Były już tematy na ten temat. Dobrze jest jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ja jestem wręcz za tym by zostawić 2 HE Więcej zabawy i skilla jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Jestem na NIE. Adminisistracja pewnie chciala aby te serwer różnil się od wszystkich innych dd2 i dlatego są podwojne HE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Serwer dd2 posiada pluginy do jak najlepszej zabawy na serwerze nie jest to typowy dd2 poza tym gdyby ludziom to nie odpowiadało nasz dd2 nie był by tak popularny jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Były już takie tematy, jestem na nie. Wystarczy się nie pchać na rasz tylko odczekać chwilkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 A ja zmieniłem zdanie i jestem za usunięciem jednego granatu, przeszkadza on w szybkiej i dynamicznej grze. Z drugiej strony wiem że tego nie zmienicie ponieważ odróżnia to serwer i przyciąga sporo graczy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Jest dobrze jak jest...Z tego słynie ten serewer.Gra dużo ludzi od samego rana wiec widać popularność serwera.jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 2x He to jest element charakterystyczny naszego serwera i jestem za tym żeby tak pozostało Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 2 he przeszkadzaja w dynamicznej grze?? o boze a niby w czym ? bo jak sie zraszuje na poczatku rundy to oni nawet nie zdarza tego rzucac jak dla mnie jest dobrze jak jest czasami to drazni ale chociaz mozna szybko zabic tych co sie zatrzymuja zamiast wbic na bs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Zamknijcie ten temat, jest on poruszany dziesiąty raz, ze wszystkich ustaleń wychodzi że dwa HE i head liczony x2 to wizytówka naszego ODD2 i ODD2#2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Temat wałkowany wielokrotnie, 2 granaty zostają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...