Skocz do zawartości

[UB]No i co to Ku*** ma być ?!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina adonai29.

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : Pyzka

[AMXBans] Powod : ' czitowanie na mixowym '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Twoj SteamID : ?!?!?!?!

PO PIERWSZE LUDZIE NIE MACIE HLTV !!!! PO 3 SPRAWDZAJCIE TEGO JEBAN*** STEAMA ZE KURW*** NIC NIE MAM. NIE MACIE NAWET DOWODOW I JUZ DAJECIE BANA BYŚCIE SIE OGARNIELI ,A NIE NIE MA HLTV A NI NIC KILKA RAZY  Z FARCIARZEM I ODRAZU BAN  -.- WEŹCIE JAK BĘDZIECIE MIELI POWÓD NIE LICZĄ SIĘ GACZE BO MNIE NIE LUBIĄ CHODZI MI O DOWÓD DEMKO LOB COŚ !!!

Gość Guest

Po 1 nie klnij i zachowuj się jak dorosły człowiek chyba, że takim nie jesteś :)

Po 2 poczekamy na wypowiedź admina, który Cię zbanował i dowód w postaci demka.

Sniper radze zajrzeć http://multi-head.pl/topic/23542-regulamin-unban-team/ i nie wypowiadać się więcej w tematach z działu UbT :) 

Gość Guest

Grałeś perfidnie odpalony na mixowym i wcale się z tym nie kryłeś. Dziś smyku dał mi twój steam i dodałem bana.

Lovonany D grał wtedy mixa i może poświadczyć. Niech czerwoni zadecydują.

Czekamy za dowodami. Tyle razy już było wałkowane, żeby przed dodaniem bana zabezpieczyć się jakimiś materiałami, jeśli na którymś z serwerów nie ma HLTV. Musimy liczyć się z odwołaniem, zwłaszcza, gdy ktoś gra na steamie. Na mixowym ostatnio też dało radę nagrać jednego delikwenta i wyłapał perma. Zapraszam Smyka i Lovo do wypowiedzi.

Oczywiście sposób, w jakim oskarżony się wypowiada, to oddzielny temat.

N-ty ma całkowitą racje, ale co do takiego zachowania kolegi wyżej to proponuje bana tak na 1 dzień minimum jak dostanie ub. Nie wiem czemu ale ludzie to robią taką oborę tu że szok!. Czy nie można wypowiedzieć się łagodniej i wyjaśnić wszystko bez przeklinania?. Czerwoni i zieloni i inni są zbyt łaskawi jeśli chodzi o przeklinanie na forum.

Gość Guest

to dlaczego dostałem odrazu bana bez ss'ów ??? toż jak bym miał Aim'a to byście zobaczyli  to ja sie pytam czemu nie zrobiliście ss jak nie macie dowodów to po co mnie banujecie mam juz swoje lata przegrane ja zacząłem grać u mojego brata( miałem 8 lat ) na steama w sourca a później zrobił sie pro elo gamer 12 tys godz przegranych w cs on mnie uczył wszystkiego nawet wam mogę podać jego steama jak tak nie wierzycie to co to jak by on wszedł to tez dalibyście mu bana za to ze wygrywa ??? bezz ss'Ow ?!

Gość Guest

Czekamy za dowodami. Tyle razy już było wałkowane, żeby przed dodaniem bana zabezpieczyć się jakimiś materiałami, jeśli na którymś z serwerów nie ma HLTV. Musimy liczyć się z odwołaniem, zwłaszcza, gdy ktoś gra na steamie. Na mixowym ostatnio też dało radę nagrać jednego delikwenta i wyłapał perma. Zapraszam Smyka i Lovo do wypowiedzi.

Oczywiście sposób, w jakim oskarżony się wypowiada, to oddzielny temat.

Zgadzam sie z tobą ale powiedz jak ja teraz mam se odwołać od bana ? jak nie mam ss ani nic

Gość Guest

Zgadzam sie z tobą ale powiedz jak ja teraz mam se odwołać od bana ? jak nie mam ss ani nic

Ty sie odwołałeś dobrze.. no prawie, poniewaz twoje słownictwo nie zachwyca, ale to admin musi udowodnic, że czitowałeś i ma na to określony czas, dlatego czekaj cierpliwie, bo jeżeli tego nie zrobi dostaniesz ub i będziesz mógł wrócic do gry, ale na przyszłość pamiętaj o normalnym zachowaniu.

Wtrącę swoje 3 grosze, wiem, że nie ma demka, ponieważ na mixowym jest ono niedostępne. Grałeś ewidentnie odpalony, akurat grałem wtedy i zgłaszałem to. Niestety z braku dowodów, decyzję zostawiam Opiekunowi.

Temat wyjaśniony, więc czekamy na decyzję.

Gość Guest

Grałem razem z lovo wtedy i też widziałem jak byłeś odpalony i do tego mówiłeś jeszcze, że nic nie masz. Tylko szkoda, że adonai nie nakręci wtedy demka ale ja moge potwierdzić, że byłeś odpalony.

Gość Guest

Ty sie odwołałeś dobrze.. no prawie, poniewaz twoje słownictwo nie zachwyca, ale to admin musi udowodnic, że czitowałeś i ma na to określony czas, dlatego czekaj cierpliwie, bo jeżeli tego nie zrobi dostaniesz ub i będziesz mógł wrócic do gry, ale na przyszłość pamiętaj o normalnym zachowaniu.

okej dzięki ;)

Gość Guest

to że mi baniki z kosmosu wchodziły to i tak o niczym nie świadczy... jak będziecei mieli dowody wtedy dajcie mi bana i jak bym miał aim'a to nie ginął bym ciągle ... -.-

mozecie nawet steama mi przeszukać co chcecie (JA JUZ WAM MOWILEM MI PRZESZUKIWALI STEMA ;) ) przeprosili i nic nie znaleźli :)

Gość Guest

Witaj "PyzzkA" Dostaliśmy powiadomienie od kilku graczy, że cheatujesz. Chcielibyśmy to sprawdzić czy umożliwi Pan/Pani nam to w celach sprawdzenia?.

Witam oczywiście co będzie potrzebne w tym celu.

Tylko steam ID.

Oczywiście już podaje :

Dziękujemy odezwiemy się za parę godzin/dni.

Przepraszamy za kłopot, Steam jest czysty proszę wracać do gry.

Dziękuje

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...