Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nazwa Perka: Tajemnica Szpiega Umiejetność: Dostajesz TMP oraz +5 dmg do niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Myślę ze perk zbędny lecz poczekamy aż się więcej ludzi wypowie. i podejmiemy decyzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 zbędny , nie potrzebny Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Już bym wolał to sprzedać i spróbować znaleźć zestaw pułkownika. Przez co jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jestem NA nie. Moim zdaniem to niepotrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...