Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126734 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Propozycja dla Adminów... A wiec chciałbym zaproponować wgranie plugin ,,Czapka niewitka,, a mianowicie rozchodzi się o... Admin wchodzący na spect wpisujący w konsoli amx_niewitka czy cos takiego jest nie widoczny dla graczy i umożliwia pełna kontrole nad sprawdzeniem pewnego gracza który jest podejrzany.Jak wiadomo spect+admin widoczny dla graczy oznacza wyłączenie wh itp.a nawet ucieczkę z gry...Plugin obejmował by tylko graczy.Czekam na wasze opinie z negatywna ocena jak i pozytywna...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Marca 2014 #126740 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ale że admin nie będzie widoczny na spect? Bo tak wnioskuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126741 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dokładnie...ale po wpisaniu w konsoli amx_... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Marca 2014 #126742 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ten pomysł był już kiedyś i nie przeszedł więc ten chyba też nie przejdzie serwer i tak ma już dość pluginów a ten byłby tylko kolejnym zaśmiecającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Marca 2014 #126747 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 prosze nie zamykać tematu niech osoba opiekującą się serwerem i zamujaca sie pluginami zadecyduje jezeli faktycznie nie widac admina na spec jak dla mnie fajna opcja biorac pod uwage ze po przejsciu na spec polowa wyl programiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126753 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dokładnie tak jak jar|luki napisał jest to przydatne dla adminów. Nie raz korzystałem z tej możliwości jako admin na innej sieci. Prawdą jest, że gdy nie uczciwy gracz widzi, że admin jest na spect to zaraz "pyk" i już gra naglę czysto. Jestem jak najbardziej za wgraniem tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 4 Marca 2014 #126757 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Proponowałem to kiedyś, ale jak dobrze pamiętam to plugin nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126772 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Były z nim problem i nie został wgrany. wiec temat uważam za zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126773 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi