pionteczekessa Napisano 3 Marca 2014 #126641 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam, proponuję zrobić serwer MTA, jak ktoś nie wie, jest to Multi Theft Auto, czyli najlepszy multiplayer do GTA San Andreas . Wstępnie proponowałbym zrobić Mod DeadMatch. Mógłbym się zająć takim serwerem, bo mam dosyć duże doświadczenie z MTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Marca 2014 #126652 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Widziałem to na innych sieciach i słabo to wyglądało. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Marca 2014 #124445 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak dla mnie zbędne trzeba ogarnąc inne serwery a nie zabierać sie za nowe, ktore nic nie maja wspolnego z tematyka FPS (: tym bardziej cs'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #123977 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na nie tak jak mówił Camp ` trzeba najpierw ogarnąć serwery csa. Jak będą ładnie rozkręcone to można nad czymś innym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #123501 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Prowadziłem wraz ze współwłaścicielem największy i najlepszy serwer tej platformy w Europie, obecnie serwer jest największym na świecie serwerem i grają na nim sami twórcy gry MTA. Jeżeli ktoś uważa że kłamię, mam zdjęcia. Co do propozycji, myślę że na forum tutaj to nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 4 Marca 2014 #126708 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Lapac sie za gta ? Weee Mysle ze to nie wypali . trzeba dobrej reklamy . Forum specjalizuje sie w cs Jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Marca 2014 #126727 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 a ja bym proponował zawiesic otwieranie jakichkolwiek serwerów i zająć się tym co jest stawianie serwerów itd itp zeby gralo kilka osób jest bez celowe lepiej ogarnąć to co jest i przycisnąć żeby ludzie 24 h na dobre na nich grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126758 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zbędne jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127860 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Forum jest poświęcone grze Counter Strike, a nie GTA(MTA). Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Marca 2014 Autor #127862 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wyjasnilem juz z aquaxem, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127863 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi