Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Nick: Adam Malysz Powrut Mistrza Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): 0, ale zawsze można się nauczyć Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0 Staż w CS-sie: 3 lata Steam ID : STEAM_0 : 1 : 49490524 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Adam%20Malysz%20Powrut%20Mistrza/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Dlaczego nie Sądzę , że przydam się, ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/5 h ( godziny wieczorne , w weekendy jak jest czas to z rana ) Kontakt: Steam - Wizz Pozdrawiam , Malysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 tak, bo tak, bo tak, bo tak, bo tak. Dobre reason ? Też tak sądzę, gość gra w c** j często i co chwilę mi spamuje na steam -.- a tu brat siedzi i dupaaa przyda się taki lamus do Naszej Rodzinki Ps. Co prawda nie miał admina, ale rozmawiałem z Nim na priv i poinformowałem, że sam mogę Go nauczyć jak korzystać z AMX !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 oczywiscie ze TAK zglasza czesto na u@, duzo gra trzyma dobry poziom amx nie jest trudny szybko sie nauczy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Znam kolego mojego brata ogarnięty młodzik można mu dać szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 na tak, dużo gra, wymogi spełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Na TAK spełnia wymagania + kulturka jest i zgłasza dużo na u@ i steam cziterów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadBoy Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Dużo gra, zgłasza cziterów na u@ + wymagania spełnione. TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Grywałem z Tobą, było dobrze, można z Tobą w miarę normalnie pogadać, zgłaszasz cziterów na u@ i steam. Raczej jesteś konkretną osobą. Ale z racji , że nigdy nie miałeś admina trzeba na Ciebie wziąć poprawkę. I proponuje pierw dać Ci admina na tydzień czasu. Powód ? Pamiętajmy, że MH to nie jest już byle jaka serwerownia i raczej nie powinno być przypadków, że osoba która nie ma bladego pojęcia będzie mieć admina. Jak ogarniesz w tydzień tego AMX na tyle by samemu sobie radzić w 100%, to zostanie admin na stałe Kiedyś był taki przypadek, że gość dostał admina tylko dlatego że dużo grał. Trzeba było go wszystkiego uczyć, a po nie długim czasie wyleciał z serwerowni. Nie popełnijmy tego samego błędu co w przeszłości. Ogólnie jestem na TAK, pod warunkiem okresu próbnego / nauki 1 tygodnia. W innym przypadku NEUTRAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesik Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 dzuo gra nie wchodzi w zbedne dyskusje kultura na wysokim poziomie czesty gracz... zglasz czitow jestes Na duzo TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Zostajesz przyjęty na okres próbny 7 dni. Znam Cię i wiem, że jesteś aktywną osobą, bardzo dużo zgłaszasz cziterów. Osobiście będę Cię obserwował przez okres próbny, również proszę wszystkich Adminów FFA o baczne przyglądanie się pracy naszego nowego Admina i meldowanie mi gdy coś będzie nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...