Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125868 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Twój nick podczas gry: XingChao Godzina, data zdarzenia: 23:33 2014-03-01 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:19380044 Uzasadnienie: Ban był za, "klatkowanie". Rozpocznę od tego że napewno nie klatkowałem, bo obserwowałem informacje netgrapha, i nie możliwe jest żebym jakoś lagował. Co to klatkowanie? - odsyłam tu: Szczerze, zaczyna denerwować mnie że DOPIERO gdy padnie admin, lub jakoś zabiję 5+ osób w mniej niż 4s, to od razu jest ban za klatkowanie. RATE 25000 CL_CMDRATE 101 CL_UPDATERATE 101 EX_INTERP 0.05 FPS_MAX 101 Choke - zero, loss - 1(szok, aż 1% utraty pakietów!) Konsultacja z adminami - otrzymałem komendy od paru adminów które miały pomóc, ale nie widzę serio problemu po mojej stronie. Sprawdziłem różne strony aby zobaczyć jak znegować efekty klatkowania, lub w ogóle sprawdzić mój aktualny stan. http://cloud-4.steampowered.com/ugc/615044185813189397/CE55F072A70B24EC86A1E8CAF622E2A9918748C2/ EDIT: No i kij, kopiuj/wklej nazwę tematu i zapomniałem usunąć [zamknięty]. Poproszę o pomoc. :fool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Marca 2014 #125900 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Drogi kolego to nie jak admin padnie tylko jak ludzi piszą że cię nie mogą zabić bo "przycina" cię w powietrzu, http://speedy.sh/Pxvtv/xing.rar tu masz demo z twojej gry i zobacz jak latasz w powietrzu i cię przycina. Jeśli będzie się to powtarzać będziesz dostawał bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #123535 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zrobiłem właściwie wszystko co mogę, żeby usunąć "klatkowanie". Już nawet nie sądze że wina jest z mojej strony, serio. Usunąłem config, "podrasowałem" konfig, hl2.exe jako wyjątek w zaporze, etc. Serio, co ja mam zrobić? I po co ostrzeżenie na moje konto? Naprawdę? Rzucę filmikiem żeby pokazać jak to wygląda z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Marca 2014 #125915 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No czekam na wypowiedz mordercy co z tobą będzie trzeba zrobić . Od niego wszystko zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2014 #125919 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 XingChao, jeśli grę otwierasz w oknie, zmień na pełny ekran. Miałem podobny problem i właśnie odznaczenie "Run in window" okazało się rozwiązaniem. Możesz też spróbować na innej rozdzielczości. Morderca, dajesz 2 punkty ostrzeżeń za wstawienie linku na sb? Zastanawiające, zwłaszcza, że kolega od razu przeprosił i wyjaśnił wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125924 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 XingChao, jeśli grę otwierasz w oknie, zmień na pełny ekran. Miałem podobny problem i właśnie odznaczenie "Run in window" okazało się rozwiązaniem. Możesz też spróbować na innej rozdzielczości. Morderca, dajesz 2 punkty ostrzeżeń za wstawienie linku na sb? Zastanawiające, zwłaszcza, że kolega od razu przeprosił i wyjaśnił wszystko. Dzięki za odpowiedź. Niestety, ale gram na pełnym ekranie, więc zmiana w okienko i spowrotem, może tutaj jednak nie pomóc. Trudno mi określić co jest przyczyną klatkowania, robiąc demki samemu sobie, mam gładką i dobrą grę, bez lagów ani nic. Brak utraty pakietów, czy też czegokolwiek. Dużo zrobiłem, ale popatrzę jeszcze na możliwe opcje. No ale jak już ktoś pokaże mi demko które ukazuje mnie, od razu jakies 10% utraty pakietów i klatkowanie. Myślę co tu zrobić, już google nie zaczyna pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi