Skocz do zawartości

Zapłon level hard Witajcie :)

Teez.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc nikt mnie nie zna.... xD Chciałem się przywitać i powiedzieć parę słów o sobie, może będę bardziej rozpatrywaną osobą wśród innych. Tak więc mam na imię Filip, mam 16 lat chodzę do 3 gimnazjum, jestem z Radomia. Moim zainteresowaniem był uni-hokej ale jak przegraliśmy Mazowsze to połowa drużyny zrezygnowała no i się rozpadliśmy. Lubie grać w koszykówkę, mam własny kosz i często gram z przyjaciółmi :) Oprócz sportu gram również w cs'a [nic dziwnego] aktualnie mam ferie które się własnie kończą :/ ale co tam już nie długo majówka i matury. W cs'a gram codziennie (przynajmniej staram się). Moją idolką jest Sylwia Grzeszczak, byłem na jej koncercie w Torwarze, jeżeli ktoś kojarzy to może się kiedyś spikniemy :) Oprócz cs'a gram w bf 3, oraz gta v. Interesuje się również techniką tzn.: nowe technologie telefonów itp. b. lubię firmę Apple, co pewnie połowy nie ździwi, aktualnie mam Iphona 5s, ale mam również inny, ponieważ iphon jest tylko do zdjęć i do gier w które nie gram po ostatniej przygodnie z Flappy Bird ... Myśle, że połowa już mnie zna, ale warto się przywitać po 2/3 miesiącach na forum. Praktycznie dzięki adonai29 zacząłem u was przygode, bo tylko i wyłącznie dzięki niemu kupiłem sobie steam. Kolega pomagał w różnych rzeczach, a ja mu teraz zawracam głowę cziterami :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...