Teez. Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Tak więc nikt mnie nie zna.... Chciałem się przywitać i powiedzieć parę słów o sobie, może będę bardziej rozpatrywaną osobą wśród innych. Tak więc mam na imię Filip, mam 16 lat chodzę do 3 gimnazjum, jestem z Radomia. Moim zainteresowaniem był uni-hokej ale jak przegraliśmy Mazowsze to połowa drużyny zrezygnowała no i się rozpadliśmy. Lubie grać w koszykówkę, mam własny kosz i często gram z przyjaciółmi Oprócz sportu gram również w cs'a [nic dziwnego] aktualnie mam ferie które się własnie kończą ale co tam już nie długo majówka i matury. W cs'a gram codziennie (przynajmniej staram się). Moją idolką jest Sylwia Grzeszczak, byłem na jej koncercie w Torwarze, jeżeli ktoś kojarzy to może się kiedyś spikniemy Oprócz cs'a gram w bf 3, oraz gta v. Interesuje się również techniką tzn.: nowe technologie telefonów itp. b. lubię firmę Apple, co pewnie połowy nie ździwi, aktualnie mam Iphona 5s, ale mam również inny, ponieważ iphon jest tylko do zdjęć i do gier w które nie gram po ostatniej przygodnie z Flappy Bird ... Myśle, że połowa już mnie zna, ale warto się przywitać po 2/3 miesiącach na forum. Praktycznie dzięki adonai29 zacząłem u was przygode, bo tylko i wyłącznie dzięki niemu kupiłem sobie steam. Kolega pomagał w różnych rzeczach, a ja mu teraz zawracam głowę cziterami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Czesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ale się rozpisałeś Lol , tak w ogólę elo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Hej Filip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Siema Link to comment Share on other sites More sharing options...