Yo00n Napisano 28 Lutego 2014 #125179 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nick: Yo00n^ Wiek: w lipcu 26 ;] Doświadczenie (w byciu adminem): od 2003 wielokrotnie mialem admina na roznych serwerach.Wymienie tutaj kilka. Xanax, Mostownia, Cs Spark. Znajomość AMXX (W skali 1-10): W zaleznosci do flagi, ale zapewne zwykly admin nie ma wiecej niz do "f" + zbindowany amxmodmenu. Oceniam sie 8/10 Staż w CS-sie: Od 2002 Steam ID : STEAM_0:0:44908549 . 2gi moj Steam, do poprzedniego nie pamietam pasow. Moge podac Sid np. nie jest on nigdzie zbanowany. Dlaczego TY .!: Aplikuje na admina ffa, gdyz w godzinach w ktorych ja gram, nie ma zadnego innego Admina na serwerze, tym bardziej na Steam. Potrafie odroznic cheatera od bardziej uzdolnionego gracza. Jako gracz daze do dynamicznej gry, a jako admin napewno nie przystane na chocby kampieniu 1 tt z paka vs 5 ct gdzie cale 30 osob czeka na next runde, etecera. Sadze ze kolejny admin sie przyda, a napewno nie zaszkodzi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zaleznosci od pory roku i realnego zycia, od 1-5h dziennie Kontakt: Via Steam podany wyzej, badź gg które podam po negatywnym jak i pozytywnym rozpatrzeniu podania. Pozdrawiam Yo00n^. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125194 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na TAK : + 50h przegrane jest + ogarnia gre , grałem z nim + nie utrudnia gry innym + wymogi ogólnie spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125195 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na TAK wymogi unijne spełnia czesto zglasza na u@ mily i kulturalny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125225 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 na Tak : + wiek + amx + przegrane godziny + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125234 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja też na tak wymagania spełnia + zgłasza cziterów na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125260 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na tak. Dopiero zaczynam grać na FFA lecz widziałem go na serwerze , ma wymagania , jest aktywny. Pomocny -pomógł mi w 1 sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 28 Lutego 2014 #125331 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja tez na tak zglasza cziterow aktywny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 28 Lutego 2014 #125376 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A ja jestem na Nie, dałbyś się lepiej poznać innym na sieci. Posiedź więcej na forum, bądź aktywny w odpowiednich działach. Admin jest tak samo na forum jak i na serwerze, wymogi inne spełniasz, ale kondoniaste podanie przez to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125836 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi