Yo00n Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Nick: Yo00n^ Wiek: w lipcu 26 ;] Doświadczenie (w byciu adminem): od 2003 wielokrotnie mialem admina na roznych serwerach.Wymienie tutaj kilka. Xanax, Mostownia, Cs Spark. Znajomość AMXX (W skali 1-10): W zaleznosci do flagi, ale zapewne zwykly admin nie ma wiecej niz do "f" + zbindowany amxmodmenu. Oceniam sie 8/10 Staż w CS-sie: Od 2002 Steam ID : STEAM_0:0:44908549 . 2gi moj Steam, do poprzedniego nie pamietam pasow. Moge podac Sid np. nie jest on nigdzie zbanowany. Dlaczego TY .!: Aplikuje na admina ffa, gdyz w godzinach w ktorych ja gram, nie ma zadnego innego Admina na serwerze, tym bardziej na Steam. Potrafie odroznic cheatera od bardziej uzdolnionego gracza. Jako gracz daze do dynamicznej gry, a jako admin napewno nie przystane na chocby kampieniu 1 tt z paka vs 5 ct gdzie cale 30 osob czeka na next runde, etecera. Sadze ze kolejny admin sie przyda, a napewno nie zaszkodzi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zaleznosci od pory roku i realnego zycia, od 1-5h dziennie Kontakt: Via Steam podany wyzej, badź gg które podam po negatywnym jak i pozytywnym rozpatrzeniu podania. Pozdrawiam Yo00n^. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Jestem na TAK : + 50h przegrane jest + ogarnia gre , grałem z nim + nie utrudnia gry innym + wymogi ogólnie spełnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Jestem na TAK wymogi unijne spełnia czesto zglasza na u@ mily i kulturalny gracz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 na Tak : + wiek + amx + przegrane godziny + steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Ja też na tak wymagania spełnia + zgłasza cziterów na u@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Jestem na tak. Dopiero zaczynam grać na FFA lecz widziałem go na serwerze , ma wymagania , jest aktywny. Pomocny -pomógł mi w 1 sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesik Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Ja tez na tak zglasza cziterow aktywny gracz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 A ja jestem na Nie, dałbyś się lepiej poznać innym na sieci. Posiedź więcej na forum, bądź aktywny w odpowiednich działach. Admin jest tak samo na forum jak i na serwerze, wymogi inne spełniasz, ale kondoniaste podanie przez to forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...