Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125175 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Imię: Seweryn Wiek: 17 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: xychas Gadu-Gadu: 47924654 Staż na forum: Około siedmiu miesięcy. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Redaktor naczelny Multi-Head.pl, wielokrotny fabularyzator serwerów MMORPG, wielokrotny uczestnik redakcji witryn WWW. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: - Admin TP - Kiedyś 'Admin DD2' - Grafik - Redaktor naczelny Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 10/10 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Wykonywanie normy potwierdzam, na forum spędzam ponad trzy godziny dziennie. List motywacyjny: Witajcie, nazywam się Seweryn i mam zaledwie siedemnaście lat. Interesuję się sportem, grafiką komputerową i praktycznie wszystkim po części. Lubie jeździć na motocyklu, sam posiadam i pasjonuję się tym. Swoje zmagania z grafiką rozpocząłem około czterech lat wstecz. Funkcje redakcyjne jak i funkcja fabularyzatora jest mi znana już od 2009 roku, kiedy zaczynałem z tym fachem przygodę. Nie jestem osobą stronniczą, jestem konsekwentny i słowny. Wywiązuje się z obowiązków. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: ______________________________________________________ Redaktor: Raaku (kolor: zielony) Osoba udzielająca mi wywiadu: Jupik (kolor: pomarańczowy) Cześć Jupik, masz chwilkę by udzielić mi wywiadu? Witam, Tak mam chwile mogę udzielić. Dobrze, więc zaczniemy od tego, w jaki sposób dostałeś się na naszą sieć Dobrze, na tą sieć dostałem się około 3 lat temu po przez szukanie serwerów w CS w zakładce Internet z bratem, trafiłem na serwer Cod Mod 200LVL spodobał mi sie i tak zostałem tutaj potem zapoznałem się z Aquaxem i tak to sie potoczyło. Dobrze trafiłeś, rozumiem że dalej grasz na cod modzie ? Masz jakieś inne ulubione mody? Tak, gram na Cod Modzie i na nowym Cod Modzie 800lvl, Moje ulubione mody to: Surf, Cod Mod, Awp, DR. Jak widać, masz dużo upodobań co do rozgrywki counter-strike. Zmieńmy troszkę temat. Jak radzisz sobie na stanowisku Super Admina, dużo masz obowiązków? Jako Super Moderator radzę sobię, moje obowiązki to: Pilnowanie kultury na Shout Boxie czy też w tematach, zamykanie tematów które zostały rozwiązane bądź od ostatniej wypowiedzi mineły 2 tygodnie, przenoszenie tematów jeżeli użytkownik napisze w złym dziale na forum, karanie ostrzeżeniami za nie przestrzeganie regulaminu, zawsze jak jestem przy komputerze mam włączone forum i zerkam co chwile. Przyjemna praca. Przeglądając forum, natknąłem się na twoją prośbę o grafikę. Masz zamiłowanie do koni? Skąd się to wzięło i czy jakoś to rozwijasz? Tak, bardzo lubię jeździć konno spodobało mi się jeżdże od maja tego roku, u mnie w rodzinie konno jeździ Siostra i Mama więc pomyslałem ze też spróbuje i tak zacząłem jeździć konno. Najważniejsze, to mieć pasję nie związane tylko z grą. Mnie, jak i wiele osób ciekawi jak tak młoda osoba jak ty ma takie ambicje w świecie komputerów, bo co prawda masz dopiero 12 lat ? Jak zaczynałeś? Tak, mam 12 lat zaczełem grać w Counter-Strike jak miałem 9 lat około i wtedy znalazłem Multi-Head, najpierw byłem tylko graczem na tej serwerowni potem złozyłem podanie o Admina na AIM/AWP/FY i zostałem przyjęty, pomagałem H@ na forum jak ktoś łamał regulamin to zawsze o tym pisałem do H@ i po pewnym czasie pomyślałem że złoże podanie na Moderatora i zostało ono przyjęte sprawdziłem się Awansowałem na Super Moderatora potem pomogłem w ogarnięciu TeamSpeak'a i dostałem range Opiekun TS. Czy zgodzisz się, na zadanie paru pytań prywatnych? Dobrze. Tak więc, wiążesz w życiu jakiekolwiek pasje poza komputerem i jazdą konno jak już wcześniej wspomniałeś? Bardzo lubię jeździć na Hulajnodze Wyczynowej co prawda nic nie umiem ale sie uczę trików. "Bez pracy nie ma kołaczy", także ja za Ciebie trzymam kciuki i lecimy z następnym pytaniem. Jak u Ciebie jest ze szkołą, uczysz się dobrze ? Uczę sie tak sobie, oceny mam tak 2-4 heh ale myślę że sie poprawie troche. Ucz się ucz, bo będziesz w życiu rowy kopał - czego Ci nie życzę. Mamy ostatni dzień ukochanych wakacji, więc szkoła bokiem. Masz upodobaną jakąś dziewczynę? Wiem, jesteś młody ale trzeba od czegoś zacząć. No szkoda że wakacje takie krótkie, narazie nie . Pewnie, masz czas. Więc Panie, Jupik wolny. Ostatnie pytanie w dzisiejszym wywiadzie, jak się odżywiasz, ile ważysz, ile masz wzrostu? Odżywiam się no tak średnio od czasu do czasu zjem Chipsy lecz staram się powstrzymać lubię jeść sałatki, surówki, wzrostu mam około tak 1.60 ale dawno się nie mierzyłem a waże około 50 też dawno sie nie ważyłem. Serdecznie Ci dziękuję, za udzielenie wywiadu. Miejmy nadzieję, że poprawisz oceny a tymczasem czekamy na pierwszy dzień szkoły Trzymaj się ciepło! No, dziękuje wzajemnie Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Lutego 2014 #125182 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Staż na forum 7 miesięcy, a w tym 6 miesięcy OFFLINE. Stary wywiad. Nie chciało Ci się robić nowego? Jestem na NIE! Najpierw popracuj na Grafikiem, a następnie staraj się o dalsze stanowiska na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 28 Lutego 2014 #125183 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pięknie Pytania dobre i te przysłowia, podoba mi się. Jestem na tak, można dać Ci szansę, aktywny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125185 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Staż na forum 7 miesięcy, a w tym 6 miesięcy OFFLINE. Stary wywiad. Nie chciało Ci się robić nowego? Jestem na NIE! Najpierw popracuj na Grafikiem, a następnie staraj się o dalsze stanowiska na forum. Staż, inaczej doświadczenie. Staż to nie 'czas online' - mój drogi. Odpowiedziałem na zadanie pytanie. Stary wywiad. Nie pisze tam, że wywiad ma być przeprowadzony 5 minut temu. Ma być 'przykładowy wywiad' ale wykonany przeze mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Lutego 2014 #125190 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Staż, inaczej doświadczenie. Staż to nie 'czas online' - mój drogi. Odpowiedziałem na zadanie pytanie. Stary wywiad. Nie pisze tam, że wywiad ma być przeprowadzony 5 minut temu. Ma być 'przykładowy wywiad' ale wykonany przeze mnie. Pozdrawiam Chciałbym zobaczyć coś nowego w Twoim wykonaniu. Staż na forum to chodzi o czas, kiedy byłeś aktywny w życiu sieci. Założyłeś konto, pobyłeś na forum miesiąc niecały, a potem przerwa półroczna. Nie potrafisz znieść krytyki? Nie zmieniam zdania. @down Redaktorów jest mało? 3 moim zdaniem to jest wystarczająco dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2014 #125197 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hmm jak dla mnie czemu nie, można dać mu szanse, po za tym redaktorów jest mało. Każda pomocna dłoń się przyda Jestem na TAK. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Lutego 2014 #125198 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na taK, redaktorów jest b. mało. Wywiad stary co jest minusem ale podoba mi sie - przestań bluźnić - nie wyzywaj, bo wczoraj pokazałeś co potrafisz na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Lutego 2014 #125199 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Raaku, a czy to nie Ty byłeś naczelnym i słuch po Tobie zaginął? Wywiad stary, odkopany. Z ortografią i stylistyką stoisz ładnie, ale jednak ten pierwszy z faktów działa na Twoją niekorzyść. Jestem na Nie, bardzo mi przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125200 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie będę mówił dlaczego słuch o mnie zaginął, ponieważ gdybyś ty przeżył taką sytuację to pewnie byś już komputera nie odwiedził a nie będę się nieznajomym tłumaczył. Druga sprawa Teez - wczoraj, była mniej trzeźwa sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125209 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Świetny wywiad. Jak dla mnie fajnie sie to czytało . Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125214 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wywiad całkiem spoko Lecz mogłeś napisać coś nowego świeżego :] Czas na forum też wypadałoby jakoś nadgonić. Więc z mojej strony NEUTRAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Lutego 2014 #125217 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hmm wywiad fajny lecz trochę stary. Czas na forum słaby ale jeżeli będziesz dobrze sprawował się to dam Ci Tak Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Lutego 2014 #125222 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na TAK. Miły, aktywny, dobry wywiad. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #122963 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 na Tak : + dobry wywiad + przyda sie nowy redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #122949 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie pisze tam , że wywiad ma być przeprowadzony 5 minut temu. Ma być 'przykładowy wywiad' ale wykonany przeze mnie. Nie jest napisane? =D Ogólnie jestem na tak. Wywiad niezły oraz wiek odpowiedni. Chyba potrzebujecie redaktorów, więc Raaku się nada. Sam bym złożył podanie, ale wolę młucić w csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125244 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem neutral -przyda sie nowy redaktor bo troche ich mało ;D -Wywiad niezbyt przypadł mi do gustu i jest stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125252 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na tak wywiad fajny spodobał mi się. Redaktorów jest mało więc czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 28 Lutego 2014 #125254 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No cóż, redaktorów dużo nie ma, więc czemu by nie dać szansy, Twoja ortografia jest dobra jak i układanie zdań, tylko ten wywiad, trochę stary, mógłbyś zrobić nowy do nowego podania, ale mimo tego jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125291 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na TAK Fajny wywiadzik Poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125456 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Na tak, wywiad bardzo estetycznie napisany + kolega ma doświadczenie + dUŻE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125487 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 pytania są dobrze napisane, spodobało mi się jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125678 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Proszę o wstrzymanie się z komentowaniem. Wiadomość do pana Raaka jest następująca, do nowego podania oczekuję świeżego wywiadu. Czekam aż go tutaj wstawisz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125770 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Wywiad bardzo podoba mi się. Estetycznie napisany. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125955 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ze względu na sobotnie urodziny, wywiad wykonam jutro jak wrócę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2014 #126504 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Z powodów osobistych aplikanta, zawieszam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi