Guest Guest Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Witam składam skarge na Administratora cs nw kto nim jest tu ss macie bo Rozq odpalony był przez ściany kilka razy heda załapałem w powietrzu heady łapie nie bo jak łapie heady to ok rozumiem że tak siada ale cochwila head head jak widze że Rozq zabiija co chwila headem z awp/ak/m4 to już raczej odpał... więc proszę zrobić z tym coś[attachment=o96] Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 no to jest jakas kpina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Nie wiem co ten ss ma przedstawiać ? Dowód? Brak wzoru, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafia2055 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Jakiś dowód masz ?Demko ? to nic nie uzasadnia , że sobie tak napisałaś . Może ma takiego skilla , ja go sprawdzałem wiele razy i był czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...