Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124720 Napisano 27 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: XingChao Godzina, data zdarzenia: 19:13 2014-02-27 Mapa: de_westwood_big STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:19380044 Uzasadnienie: Uważam ban za bezpodstawny. Zostałem zbanowany za "klatkowanie i nie można cie trafić". Śmiem twierdzić że jest to całkowicie nieuzasadniony ban. Była to mapa de_westwood_big, więc jest dużo miejsca gdzieniegdzie, a morderca przysłał Emergency Airdrop, pewnie myśląc że nikt go nie zabije ani nie ograbi. Podleciałem ninją(ok. 70 lvl), zabiłem go i Chadzika który też brał paczkę. Żaden z nich nie zdążył nawet zrobić kroku, ani zdobyć jakiejkolwiek paczki. Musiałem ich zaskoczyć bo nikt z nich nie zauważył mnie, ani nie oberwałem od żadnego z tych dwóch graczy(morderca odwrócony plecami do mnie). Potem zebrałem paczkę, i zostałem zabity. W następnej rundzie wziąłem reszte paczek i dostałem bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Morderca [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'moze klatki ogarniesz czy fajsie sie gra jak nikt cie trafic nie moze' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:19380044' [AMXBans] Your IP: 'xxx' [AMXBans] =============================================== Ban pisany chyba w pośpiechu, z tego co sądze. Chcę poprzeć swoje argumenty tym, iż mam 100 fps w grze, 40 - 70 gdy biegam koło granatów dymnych. Stały ~35 ping, okazyjnie podskoczy do ~55. Zoptymalizowany konfig, ustawiony interp na 0.05, cl_cmdrate, cl_updaterate, i tym podobne. Rzucam screenem by ułatwić rozeznanie się w lokacji.
Sy[K]uS Napisano 27 Lutego 2014 #124721 Napisano 27 Lutego 2014 Niech się wypowie admin banujący czyli Morderca .
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124743 Napisano 27 Lutego 2014 XingChao twój ping nie ma tu nic do klatek. one są nawet jak ktoś ma 15pingu.. nie wiem co robisz.. czego używasz ale stwierdziłem z wieloma graczami. że albo masz lagi.. albo coś co powoduje to ze jak Ktoś w Ciebie strzela ,,jesteś jedynym ninją" którego strzały nie spowalniają .. Jak i jesteś jedyny ,, może masz buga nie wiem. którego radar naj częściej nie pokazuje lub pokazuje strasznie błędnie.. Bd się twojej grze przyglądać.. Ban już dawno miną wracaj do gry
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Lutego 2014 #124745 Napisano 27 Lutego 2014 XingChao nie dość że miałeś klatki bo ja ci miałem zbanować wcześniej za to ale morderca mnie uprzedził to raz. A dwa miałem ci dać bana bo wyskakiwałeś na mapie italii 2 poza txt. I była rozmowa na twój temat czy dać ci bana ale uznaliśmy żebyś grał dalej. Ale to jest przesada jak bije w ciebie z 6 osób i cię nie trafi bo masz taki klatki. Dlatego jak dla mnie ban jest ci wskazany.
FiGhT3r Napisano 27 Lutego 2014 #124755 Napisano 27 Lutego 2014 Uważam ze ban jest jak najbardziej uzasadniony , tak ja napisał wcześniej morderca ping nie ma nic do klatek .Klatki miałeś sam widziałem i mogę to potwierdzić strzały nie spowalniały Cie , czasami nie dało się Cie trafic .Dlatego ten o to ban jak najbardziej słuszny .
jar|luki Napisano 27 Lutego 2014 #124778 Napisano 27 Lutego 2014 sytuacja wyjaśniona ban miną zamykam
jar|luki Napisano 27 Lutego 2014 #124779 Napisano 27 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
27 Lut
7
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 2 posts
FiGhT3r 1 post