Guest Guest Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Chciałbym się odwołać od bana ponieważ nie wiem za co go dostałem, nic nie zrobiłem takiego żeby dostać bana.Jestem początkującym graczem więc nie znam zbytnio zasad gry . Dlatego prosze o odbanowanie mnie Nick: Gracz ll CSC godzina,data: 15:50 25.02.2014 Mapa: de_dust_long Ip: 89.25.241.113 uzasadnienie: Nie znam dokładnie zasad gry ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Masz wstawić ss'y zrobione przez Admina. Szukaj plików : Halflife00-05.TGA, następnie je spakuj w Winrar'a. i Wstaw. Masz na to 24h od chwili zbanowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...