Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 wczoraj tj do godziny 00:01 gralem na ninjy nabilem lvl prawdopodobnie 11 i znowu dzisiaj juz mam 1. nie chce zakladac tematu i spmic ale ciagle mam ssy robic z lvl? a tamten temat zostal zamkniety. wszystkie zostaja ale na ninjy mi lvl sie resetuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Nie wiem co jest grane ale co raz więcej ludzi się skarży na tego typu problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Mialam ten sam problem z reaperem. Napisz do aquaxa. On powinien cos poradzic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Z tym może Ci tylko aquax lecz rozmawiałem z nim i też nie wie dlaczego. prosimy o Cierpliwość szukamy przyczyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...