Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #123065 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witam. Panowie mam bardzo ważny problem który musze rozwiązać. Otóż dzis na serwerze only dd2 grałem sb na steam i mi nie szło jak nwm co a to przez to ze na steam mi nie idzie wiec sciągnołem sobie cs CS1.6_v32_by_Lukasz " . zainstalowalem i wbilem na serwa. To był mój najwiekszy bląd... Dlaczego? zanim kupiłem steam grałem własnie na terj wersji i co robiono mi screeny to dziwnym sposobem nie zapisywały mi sie na kompie... Nie wiem dlaczego, szukalem na forach róznych , pytałem informatyków Nikt nie widział co moze być przyczyną... I własnie w trakcie gry na CS1.6_v32_by_Lukasz na waszym serwerze zrobiono mi screeny... Nie mam ich kur**... ;/ Długo gram na serwerze dd2. Duzo ludzi mnie zna i mysle ze smialo powiedza ze jestem czysty... Panowie prosze o "rozgrzeszenie " `bZn~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Lutego 2014 #121314 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Zły dział przenoszę, dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #123070 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 SS'y zrobiłem Ci ja i tylko dlatego, że grałeś na steam i Ci nie szło wszedłeś na nosteam i zaraz pierwszy, info od Boga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #123072 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Tu masz link jak znaleźć SS: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Jeżeli nie masz SS na kompie to pozostaje Ci zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #121296 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 O kuurwa ! Rozjebales mnie stary... Wiem moze to było dziwne ale kurde nigdy na wh nie gralem... Nie wierze ze tylko mi na tej wesji cs nie robi screenow... Moze ktos zrobic doswiadczenie ? sciagnac tą wersje porosic admina zeby screeny zrobil. Jesli tez nie bd miec srennow to dajecie UB i admina forever aj jesli bd to napisze 200 reklam i nie bd UB -.- Moze ktos tak zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Lutego 2014 #123076 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Takie coś jest żałosne ze strony gracza ss sie robią automatycznie i zapisują się też automatyczni. Wiec wypowiedź że nie mam ss- ów jest nie na miejscu. Zrób w takim razie 100 reklam i po sprawie albo brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #123077 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 przez 2 lata grałem na tej wersji non steam i uwierz że miałem wielokrotnie robione ssy zreszta mam ta wersje do dnia dzisiejszego i nigdy problemu z ich znalezieniem nie było chcesz wrócic do gry wstaw ssy albo 100 reklam kolejne posty nie wniosą nic wiecej takze mozesz sobie darowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123099 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 w temacie o screenach jest : WYMAGAMY 5 PLIKÓW TGA (będą miały nazwy halflife00.tga, halflife01.tga itp) SPAKOWNYCH RAZEM W JEDNO ARCHIWUM WRZUCONYCH NA HOSTING PLIKÓW zrobilem to http://www.sendspace.pl/file/e739b883548946cedfa1699 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Lutego 2014 #123102 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 edytuj pierwszy post i dostosuj się do wzoru nie wiem dlaczego macie z tym taki problem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Lutego 2014 #123492 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi