Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 NIck: BladeWarrior Wiek: 19 Doświadczenie: bardzo duże, miałem kilka serwerów swoich, ale nie wyszło , ponieważ z czasem nie dawałem rady finansowo ;/ Znajomośc AMX; 9-10 Staż w CS'ie: 9 lat STEAM ID: STEAM_0:1:60102663 Gametrackers: http://www.gametracker.com/player/BladeWarrior/80.72.43.106:27027/ Dlaczego ja?: Myślę, że mógłbym się dobrze sprawdzić jako Admin. Od niedawna gram bardzo dużo tutaj na serwerze i myśle także tak to kontynuować Mam już spory staż w tym fachu i raczej zawsze wiem kiedy ktoś gra czysto a kiedy nie Czas dziennie: około 5h Kontakt: STEAM lub GG: 45829080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Jestem na nie . - nie znam, nie kojarzę - słabo forum, bardzo słabo Moim zdaniem powinieneś bardziej się postarać, adminów na dd2 jest sporo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Za krótki staż na serwerowni, póki co jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Neutral - 5 postów - warny - mało się udzielasz ad. życia sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Jestem na Nie, powody znane i wypisane wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Na nie : - Pobądź z nami trochę dłużej ,daj się lepiej poznać - Udzielaj się więcej na forum Tylko nie rezygnuj ! Popraw te rzeczy i złóż podanie za 14 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Jestem na nie zaszybko startujesz warny słabo na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Nie widzialem Cie na serwie 0 aktywnosci z graczami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Na NIE Widziałem Cię na serwerze 2/3 razy. Rejestracja 14 luty 2014 <-- mały staż na forum. I NIE BĘDZIE RANDKI !!! Nie udzielasz się tzn. głównie w cs. Gdybyś coś wgl pisał na say'u/steam była by informacja, że grasz i więcej osób by się Tobą zainteresowało I BEZ SKOJARZEŃ !!! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 No jakos nie widzialem wgl zeby chlopak sie odzywal cokolwiek na sayu czy przez mikrofon. Nie chodzi mi tu o przegrane godziny Old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Gdzieś Cię widziałem, ale ani na servie ani na forum się nie udzielasz, jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Kryteria na pierwszym ODD2 zostały zaostrzone. Może najpierw spróbuj swoich sił na ODD2#2? Rzecz jasna wcześniej odpracowując punkt ostrzeżeń. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...