Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Witam, mam pomysł na klasę nie wiem czy ktoś by nią grał i czy się spodoba. Ale mój pomysł jest taki: Name: Opozycjonista Staty: Życie 40, wytrzymałość: 60, inteligencja: 15, kondycja: 50 Bronie: Tu właśnie mój pomysł z tym, żeby mogła poprostu kupywać broń... W sensie, że na początku rundy musi sb kupić broń. + glock Umiejętności: Apteczka, 2 skoki. Zdaję sobie sprawę z tego, że perka to zdobywałoby się głównie tylko przez zabijanie ludzi, gdyż co runde, trzeba by było kupować broń. Ale myślę, że klasa jest w miarę ciekawa i w zasadzie nie była by tak strasznie nudna. Możnaby zagrać jaką bronią się chce. Conajwyżej możnaby wyłaczyć mozliwość kupienia auto-lamy. I to tyle, ciekawy jestem waszej opini. ^^ PS. Myślę, że staty ma dosyć dobre, więc nie byłaby taka beznadziejna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Dla mnie osobiście pomysł bardzo dobry. Jeżeli będzie się dało taką zrobić to czemu nie. Dać jeszcze zwiększone o 10-15 dmg z każdej broni czy coś takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Mi też się podoba klasa, coś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Innowacyjny pomysł, jestem na za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Fajny pomysł , jestem za! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Tą klasę można dodać i przy okazji po prostu wywalić te, które dodał pozdro 600, bo tylko zaśmiecają serwer. Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Coś nowego, bez żadnych umiejętności. Jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Pomysl niezly. Moze takiej klasie podwyzszyc exp 1,5x? Bylaby wieksza motywacja do bicia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Ta klasa bd brana pod uwagę do zrobienia i dodania. za jakiś czas jak bd kolejne zmiany wprowadzane Dziękuję czekam na dalsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...