Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121412 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Nick:KiLLeR:/D 聽 Wiek:19 聽 Data rejestracji na forum:26 wrz 2013 聽 Czas sp臋dzony na forum:2d 20h 26m 18s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Dobre 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie 聽 Dlaczego Ty?:My艣l臋 偶e si臋 nadam i swoj膮 pomoc膮 chc臋 u艂atwi膰 prac臋 pozosta艂ym cz艂onkom UB 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:2/3godzinki 聽 Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Julek mam dobr膮 znajomo艣膰 AMXBANS .To chyba tyle chcia艂bym by艣cie dobrze rozpatrzyli podanie . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Lutego 2014 #121416 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Neutral. 聽 聽 聽 zdob膮d藕 najpierw admina, i wyka偶 si臋 znajomo艣ci膮 ocenianie cziter贸w 聽 聽 聽 po 聽za tym 聽 聽 聽 +sta偶 na forum 聽 +amx 聽 -popraw aktywno艣膰 na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 20 Lutego 2014 #121417 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja jestem na nie . 聽 聽 聽 Dla mnie s艂aba aktywno艣膰 na forum, postaraj si臋 r贸wnie偶 o admina na serwie MH i nabierz wi臋cej do艣wiadczenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121425 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Jestem na tak 聽 +Dobrze rozpoznaje czity potwierdzil to gdy mial admina na aim/awp/fy 聽 +Obslugiwa艂 amxbans 聽 +Na forum duzo czasu poswieca 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121430 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Na Nie 聽 -s艂aba aktywno艣膰 na forum 聽 -mo偶e najpierw zdob膮d藕 jakiego艣 admina ogarnij cziter贸w i dopiero startuj na UBT 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Lutego 2014 #121431 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Sama nazwa tematu m贸wi, " Nie "聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121432 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Nie wiesz nawet jak poprawnie napisa膰 podanie, a wi臋c wymienie Ci b艂臋dy: 聽 - brak znajomo艣ci zasad stylistyki i ortografii J.Polskiego 聽 - odpowiedzi na pytania s膮 nieuargumentowane 聽 - nieprzekonuj膮ce podanie 聽 聽 聽 Na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121439 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Niee aktywno艣膰 i sama nazwa tematu 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121443 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Jestem na NIE. 聽 聽 聽 Pierw postaraj si臋 o Admina na MH wyka偶 si臋, i偶 jeste艣 w stanie wychwyci膰 haxy z g艂ow膮 na karku. 聽 Ma艂a aktywno艣c na forum jest tak偶e na " - "聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121445 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Jestem na nie. Najpierw postaraj si臋 o Admina u nas i wyka偶 si臋 do艣wiadczeniem. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2014 #121446 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Kolega mia艂 postawiony jeden warunek, odm贸wi艂, co z g贸ry eliminuje go z mo偶liwo艣ci obj臋cia wszelkich funkcji. Nazw臋 tematu spuentuj臋 minut膮 ciszy... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2014 #121447 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi