Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121111 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: Savi Wiek: 14 (Rocznikowo 15 ) Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem pare razy adminem .Na tej serwerowni również jako Admin AWP/FY Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie:Coś koło 3 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Savi/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem graczem który posiada kulture , opanowanie oraz konstekwentność wobec osób t Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od poniedziałku do piątku z godzinę bo szkoła itp natomiast w weekend 3 godziny przez sobote i niedziele powinienem wyrobić spokojnie Kontakt: Steam skype : alternativeon1 , teamspeak , forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 19 Lutego 2014 #121113 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Na nie za dużo Adminów się znowu narobi. I wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 19 Lutego 2014 #121117 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na nie. Po pierwsze wiek, a po drugie nie zauwazylam, zebys zglaszal cokolwiek adminom, itd, a na tej podstawie mozna stwierdzic czy jestes zaangazowany w jakis tam sposob. Plus Twoje uzasadnienie jest po prostu nijakie, bo jest sporo graczy "posiadajacych" kulture, a to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 19 Lutego 2014 #121127 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Na Nie. Wiek ,a jest wymagany. Pare razy Cie widzialem na serwerze ale malo kontaktowy jestes Nie dałeś szansy się poznac. Szanse moze dostac kazdy ale musisz spelniac wymagania i pokazac ze "jestes tego wart". Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Lutego 2014 #121149 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nie spelniasz wymagan Nie . Zbyt mlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121225 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi