Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120892 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: VenoM< Wiek: 19, rocznikowo 20 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka serwerowni. miałem też admina na MH (dd2) ale zrezygnowałem bo więcej czasu spędzałem na codzie Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 7. amxmodmenu posługuje się płynnie i jakieś podstawowe komendy też znam Staż w CS-sie: zacząłem dawno dawno temu już sam nie pamiętam kiedy, ale myślę że już ponad 4-5 lat gram. Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/VenoM%3C/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Dosyć często zdarza się, że spotykam osoby grające nieczysto na serwerze, gdybym miał admina nie musiałbym pisać w takich przypadkach do adminów prosząc ich żeby weszli na serwer, ani nie musiałbym nagrywać demek, tylko sam ukarałbym odpowiednio gracza. Zanim zrezygnowałem z admina na serwerze dd2, nie było na mnie skarg, mimo tego że często robiłem graczom screeny. Myślę że nadaje się na to stanowisko tym bardziej, że wiem na czym polega funkcja admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu +/- 2 godzinki, weekendami dłużej Kontakt: steam: VenoM< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120893 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja jestem na TAK! Ogarnięty i miły gracz. Spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Lutego 2014 #120898 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na TAK. Spelnia wymagania. Do tego czesto zglasza mi cziterow oraz lamiacych regulamin na steam badz u@. Mysle, ze bedzie sprawowal sie bez zarzutow :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lutego 2014 #121752 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 @Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 21 Lutego 2014 #121773 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wchodzi na serwer w kratkę. Wykazałby więcej aktywności w grze, iż z tego względu, że stara się o admina na tym serwerze. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lutego 2014 #121778 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kolega jest rozgarnięty, zna się co udowadniał nie jednokrotnie na serverze. Trzyma się sprawiedliwego oceniania co udowadniał na forum. Warunki spełnia jak najbardziej. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121786 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Na tak ogarniety, napewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 21 Lutego 2014 #122078 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Grasz jest w miarę ogarnięty. Jestem na Tak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Lutego 2014 #122220 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi