Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120301 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Data i godzina: 17.02.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: .::Sniper::. Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: .::Sniper::. [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'MINY PRZED DRZWIAMI' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:49885888' [AMXBans] Your IP: '87.206.214.106' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Wszyscy co w tej godzinie byli na serwie. Mapa cs_assault_mega bodajze... Uzasadnienie: Ja nie wiem jak mam to ujac, kolejny tego typu ban... Sa nowi admini, rozumiem, ucza sie itp itd.. Ale do ch*lery... Regulamin kazdy ma znac, bez wyjatku. Dostalem bana z miny, bo niby byly za blisko drzwi... Odrazu mowie, ze miny byly w takiej odleglosci od drzwi, ze bez problemu dalo sie je przeskoczyc, a nawet obejsc... Druga rzecz, jak juz sluchasz jakis placzkow na U@ to przynajmniej napisz upomnienie, bo przed banem na 30 min ma byc upomnienie, a nie ktos Ci napisze, Ty odrazu amxmodmenu i ban... tak nie wolno. Pisze to, z nadzieja, ze Ci nowi admini sie ogarna ( ja nie mowie, ze wszyscy ale niektorzy ) i przeczytaja jeszcze raz regulamin, a przede wszystkim nie reaguja na placz na U@ tak " narwanie " tylko spokojnie... Wiecie o co chodzi... To tyle, dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Lutego 2014 #120311 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 mapa asullt mega. mine dałeś przed otwieranymi drzwiami zaraz przed nimi. Więc proszę cię ogarnij bo siedze i widzę co robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120312 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Noname musisz kręcic demko + lada dzień bd działać hltv więc bd łątwiej. Na razie dostajesz 1ptk za skargę bez dowodów. Co do nowych Adminów. Bd z nimi rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120313 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379735 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi