Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga sniper...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina:  17.02.2014

Nick admina/gracza, który zawinił: .::Sniper::.

Dowody: [AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: .::Sniper::.

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Reason: 'MINY PRZED DRZWIAMI'

[AMXBans] Duration: '30 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:49885888'

[AMXBans] Your IP: '87.206.214.106'

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie: Wszyscy co w tej godzinie byli na serwie. Mapa cs_assault_mega bodajze...

Uzasadnienie: Ja nie wiem jak mam to ujac, kolejny tego typu ban... Sa nowi admini, rozumiem, ucza sie itp itd.. Ale do ch*lery... Regulamin kazdy ma znac, bez wyjatku. Dostalem bana z miny, bo niby byly za blisko drzwi... Odrazu mowie, ze miny byly w takiej odleglosci od drzwi, ze bez problemu dalo sie je przeskoczyc, a nawet obejsc... Druga rzecz, jak juz sluchasz jakis placzkow na U@ to przynajmniej napisz upomnienie, bo przed banem na 30 min ma byc upomnienie, a nie ktos Ci napisze, Ty odrazu amxmodmenu i ban... tak nie wolno. Pisze to, z nadzieja, ze Ci nowi admini sie ogarna ( ja nie mowie, ze wszyscy ale niektorzy ) i przeczytaja jeszcze raz regulamin, a przede wszystkim nie reaguja na placz na U@ tak " narwanie " tylko spokojnie... Wiecie o co chodzi... To tyle, dziekuje.

Noname musisz kręcic demko + lada dzień bd działać hltv więc bd łątwiej. Na razie dostajesz 1ptk za skargę bez dowodów. Co do nowych Adminów. Bd z nimi rozmawiać

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...