bydlak Napisano 29 Stycznia 2014 #116064 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nick:Bydlak* Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem):Tak mam doświadczenie, nie raz byłem adminem jak i miałem własną sieć Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Nie będę przesadzał Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Jestem miłą i kulturalna osoba, myślę ze na pewno dużo pomogę jak i się bardzo przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Bardzo dużo poświęcam czasu na tą gre będzie od 3/5 godzin Kontakt:Pw, GG, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116065 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na tak czesto go widze na servie.pomocny mily i napewno sobie poradzi Link do Gt ci nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 29 Stycznia 2014 #116070 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 jestem na tak . Przyda sie osoba troche starsza w naszym teamie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Stycznia 2014 #116253 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Gracz widoczny na serverze, brak zastrzeżeń, jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116268 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na Tak poniewasz Chlopak zna sie na tym i c spami na steam no i w nocy -Aktywnosc Jest -Wiek Jest -Steam jest trzymam kciuki.<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116281 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Masz moje błogosławieństwo Wszystkie wymagania spełnione TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116873 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jestem na NIE, ponieważ mało wchodzisz na ts może nie jest to wymagane ale słaby kontakt z graczami to słaby pomysł. Przykładem kultury też nie raz nie świecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116875 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jestem na NIE, nie wbijasz na ts'a wiem że nie jest obowiązkowy ale to pomaga się komunikować i mało kontaktujesz się z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 31 Stycznia 2014 #116879 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Aktywny na serwerze, jak i na forum Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Stycznia 2014 #116881 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Który z was widział gdzieś w wymaganiach "Stałe przebywanie na ts'ie"? Jeżeli jest na serverze to na 100% piszę na bynajmniej sayu, a może steamie czy innych komunikatorach z graczami. Nie ma możliwości by z nikim nic nie pisał przegrywając masę czasu na naszym serverze więc wasze posty to absurdalny spam. Ja ani zapewne każdy o dobrym wzroku nie widział takiego czegoś czyli wasze zdanie jest nieuzasadnione więc należy się warn? Czyż nie tak? Bydlak jest stałym graczem, grał tu kiedyś i gra po dziś. Jego czas to jest przykład tego, że jest lojalny i systematyczny. Co do kultury dawno nie widziałem wybryków z jego strony co oznacza, że się poprawiła. Reszta warunków poprawnie spełniona. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116966 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi