Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115694 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam wszystkich, Nie gram w CS-a już tak często jak kiedyś ale ostatnio jestem u Was częstym bywalcem. Przegrałem już trochę godzin i mam kilka propozycji: Według mnie, warto byłoby dodać na serwerze niekończoncą się amunicję. Byłoby to duże udogodnienie ponieważ gracze nie musieliby szukać broni po wyczerpaniu ammo. Usunięcie kilku pisteletów z ekwipunku. Obecnie przy wyborze broni można wybrać pistolet. Niestety, podstawowa broń w CT lub T zawsze pozostaje w ekwipunku co sprawia, że przy próbie szybkiego wyjęcia pistoletu trzeba klikąć 2 razy co spowalnia czas reakcji. Usunięcie komunikatu przy zabiciu z noża. Jeżeli gracz zabije kogoś z noża pojawia się komunikat prawie na cały ekran, który ogranicza widoczność. Wg mnie "dziabnął mnie wystarczy". OPCJONALNIE: Wartym zastanowienia się jest oddanie kilku punktów HP po zabiciu gracza. Nie chodzi o nieśmiertelność ale o jakiś bonus np. za HS'a albo za jakiś killstreak - cokolwiek. Powiedzmy, że za HS'a gracz otrzymywałby +10HP z uwagą, że HP gracza nie może przekroczyć 100HP. Drugim wyjściem z sytuacji są rozmieszczone apteczek z Half-Life-a na mapach o ile nie pożerałoby to zasobów serwera. Jestem ciekawy jakie macie opinie na ten temat. Z pozdrowieniami, Rozq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115698 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1 punkt można to dodać 2 punkt jestem za usunięciem masz racje to przeszkadza 3 punkt to też można zrobic 4 punkt odpada chcesz dostawać życie za zabicie kup sobie VIpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #108612 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1 Niech tak zostanie 2 Jestem za 3 Jestem za usunięciem 4 Tak jak smyku napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Stycznia 2014 #115716 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1. Jestem za dodaniem. 2.Trochę to przeszkadza, jestem za. 3. Jak dla mnie może zostać 4.Jak chcesz żeby Ci się życie odnawiało to możesz kupić sobie VIPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115754 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Świetne propozycje oprócz ostatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115764 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Pierwsze 3 mogą zostać dodane ale ostatnia propozycja niech zostanie tylko dla osoby z rangą VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115810 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dzięki Panowie nie wiedzialem, ze jest juz cos takiego dla osob z ranga vip-a. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115821 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem tego samego zdania co Smyku, pierwsze 3 propozycje, polepszyły by jakość gry, czwarta jest niekonieczna, ponieważ jest VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 28 Stycznia 2014 #115823 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Z tego co pamiętam pisałem propozycje odnośnie punktu 2... miało być wprowadzone. Jak widać czas leci a tu nic się nie zmienia... nie wiem czy z powodu braku czasu czy po prostu olania sprawy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Stycznia 2014 #114132 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No nie przesadzajmy, że na cały ekran ten napis jest że ktoś zadźgał kogoś z noża. Ale jestem jak najbardziej za pozostałymi propozycjami choć nie będzie to łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115827 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jutro prawdopodobnie wszystko będzie wgrane. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115829 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi