Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114909 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam otóż chciałbym zaproponować 2 zmiany, które na pewno poprawiły by według mnie grę. A więc: 1. Wypadało by zmienić liczbę możliwości posiadania granatów. Przy dobrych "lotach" naliczyłem, że leci ich około 15 na galę, gdy troszkę więcej teamu pójdzie na "A" Czyli z 2 na głowę (co jest dla mnie zupełnie bez sensu), na 1 standardowo, bo trochę to utrudnia grę TT'kom, ponieważ to oni muszą zraszować. 2. Może taka mniej przydatna, ale zawsze jakaś propozycja fajnie by było jakby z czasu trwania mapy, do jej zresetowania, czyli 25 minut zrezygnowano, a wstawiono np. że gramy do 20 wygranych rund dla danego teamu można by było się pobawić oraz ponabijać kilka fragów więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 26 Stycznia 2014 #114913 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Więc tak : 1 - Jestem na nie, wiele razy poruszany temat. Wątpię ze coś się zmieni, dwa granaty i tak zostaną 2- Mi się podoba, wątpię ze przejdzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 26 Stycznia 2014 #114914 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 1. To było wspominane kilka razy. Zostaje tak jak jest. 2. To w sumie brzmi ciekawie, ale raczej nie przejdzie. Jak coś to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114918 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ale z tymi granatami jest bez sensu.. sami widzicie co się dzieje na środku albo na gali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2014 #114924 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 To nie wybiegaj bezsensownie poczekaj, rozrzucą HE i po sprawie. Ja jestem na NIE [i tak administracja ma inne problemy niż granaty ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114951 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Na nie. Już poruszaliśmy te 2 tematy wiele razy. Nie ma co kombinowac, poniewaz jest dobrze tak jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #114963 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Pierwszy temat na pewno na NIE, ale druga opcja mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 26 Stycznia 2014 #115242 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 1. Przydało by się jeszcze więcej HE (3) 2. Jestem na TAK! Więcej fragów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115249 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 1. TT jest w stanie zraszować. Przykładem może być gra FreeZouT'a, Skill.exe czy Poland'a. Niekiedy nie zdążę kupić broni a już zeskakują z gali po flashu. Poza tym jeśli ktoś czeka na gali to się doczeka ( HE ). Tak więc dla mnie propozycja nieuargumentowana. 2. Pomysł nie zły, ale 25 min gry wpada jakieś 13-14 rund. Nie wydaje mi się żeby granie do określonego wyniku ( uwzględniając autobalans ) miało poprawić dynamikę gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115251 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 1. Zanim założycie jakikolwiek temat z propozycją przeczytajcie te które już były temat zamknięty co do he. 2. To nie TP żeby grać do iluś wygranych rund a fragów i tak można wiele zdobyć poprzez asyste, 2he i 2 fragi na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Stycznia 2014 #115252 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 1. Temat poruszany wielokrotnie. 2. Porozmawiam na ten temat z czerwonymi i poinformuję was tutaj o decyzji w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi