Sy[K]uS Napisano 5 Stycznia 2014 #106837 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cześć, mam taką małą propozycje... Na serwerze można mieć 2 pistolety, wnoszę o usunięcie tego...lepiej normalnie jeden, tradycyjnie.. Gdy brakuje nam naboi np w m4 to chcąc zmienić szybko na pistolet i zabić wroga musimy wybierać który chcemy... Jest to bardzo denerwujące, myślę że lepiej gdy będzie jeden pistolet . Chciałbym poznać Waszą opinie na ten temat, proszę się wypowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106845 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Hmmm.. po części masz racje, ale ja przeważnie z początku wyrzucam zbędny pistolet i gram dalej głownie sb zmieniam broń klawiszem " q " odruchowo już idzie i szybko można się przyzwyczaić ale wracając do tematu.. Też bym był za tym, bo myślę, że ułatwiłoby to grę na serwerze, osobiście uważam, że dwa pistolety są niezbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #106848 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Chciałes powiedziec " zbędne " Za każdym razem mam myśleć żeby pistolet wyrzucić...na dm jest taki opór że nie ma czasu ;P To ze na "q" to wiem...huhu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103732 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem za usunięciem jednej z dwóch broni krótkich ,nikt przecież nie używa ich na raz tylko na przemian a jak kolo do ciebie naparza z ak47 to raczej nie masz czasu na zabawę ,na co wypadnie na to bęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 5 Stycznia 2014 #106855 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Uważam, że to dobra propozycja. Ogólnie to zawsze robiłem tak, że na starcie jak mnie nikt nie bił to sobie ustawiałem i nie było problemu. Niestety zdarzyło się kilka sytuacji gdzie mi to przeszkodziło... Jestem za usunięciem jednego pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Stycznia 2014 #106857 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 2 pistolety są dlatego, że gracze otrzymują domyślną broń dla danego teamu. Jestem za usunięciem jej, ponieważ będzie wygodniej. Mam także propozycję, aby wprowadzić nieskończoną amunicję, bo jak się komuś skończy to musi wpisać /guns oraz wybrać bronie, a zanim to zrobi mogą go zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #106861 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie lepiej usunąć deagle a zostawić broń domyślną? Hmm, gdy bym był w ct to wole usp... To już kwestia gustu, byle był jeden pistolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106875 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja również jestem za ! Sykus dał dobry pomysł. Przeszkadza to troche, bo nie raz idze zapomnieć o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #106900 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Również jestem za Lubie jak każdy team ma tą domyślna czyli ct usp a tt glocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106939 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na tak . Jestem za usunieciem jednego pistoletu . Tylko ja raczej bylbym za usunieciem broni domyślnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #101451 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Sy[K]uS Też jestem, za usunięciem jednej broni. Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #106584 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Pistolety tradycyjne czy deagle mozna by zrobić małe głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Stycznia 2014 #106592 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem ZA żeby usunąć 2 pistolety . Najlepiej by było gdyby CT miało USP , a TT Glocka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Też jestem za by usunąć 2 pistole tak jak napisałes w tym temacie jest to denerwując gdy chcesz zmienić na pistole a musisz wybrać na który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107049 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem za usuniecie, to troszke przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107058 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja jestem za usunięciem domyślnego pistoletu, ponieważ chcę mieć wybór pistoletu. Zazwyczaj gram w TT, ale zawsze używam USP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #107077 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A tego drodzy koledzy jak wyobrażacie sobie to, że ct i tt mają tą swoją normalną broń tak? domyślną, to co wtedy z wyborem pistoletów w menu wybierania broni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107073 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tez jestem za usuneciem Tego. Utrudnia gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #107081 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A tego drodzy koledzy jak wyobrażacie sobie to, że ct i tt mają tą swoją normalną broń tak? domyślną, to co wtedy z wyborem pistoletów w menu wybierania broni? Sory Tr!k3r ale trochę ciężko zrozumieć to co napisałeś -,- Usunąć wybór pistoletów, moim zdaniem najlepiej. Zostaną domyślne pistolety w tt, ct Można tez usunąć bronie dymyślne, wtedy każdy sb wybierze jaką tam chce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Stycznia 2014 #107066 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Osobiście jak wpadnę na server to frustruje mnie to ogromnie. Wybieram w broni dodatkowej deagle, a na szybkim przejściu pojawia mi się glock. To jest przynajmniej dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #107086 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Sykus chodziło mi o usunięcie menu wyboru pistoletów, rozumiesz? Żeby były tylko te domyślne.. to co pistolety chcemy domyślne, to co w takim bądz razie z broniami ogólnymi? jak m4, ak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #107109 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Sykus chodziło mi o usunięcie menu wyboru pistoletów, rozumiesz? Żeby były tylko te domyślne.. to co pistolety chcemy domyślne, to co w takim bądz razie z broniami ogólnymi? jak m4, ak.... Przecież chyba można usunąć domyśle pistolety, wtedy w menu każdy wybierze jaki chce i z glowy. Będzie jeden pistolet i każdy zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #107121 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak, zgadza się, lecz z tego co pisaliśmy wcześniej mowa była o tym aby broń ( mianowicie pistolet ) był tą domyślną i że nie chcecie mieć wyboru innych pistoletów. Musicie się zdecydować albo będą pistolety domyślne albo nie będzie ich wcale i będą tylko pistolety do wyboru w menu. Więc to już wasz wybór jak będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #107125 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak, zgadza się, lecz z tego co pisaliśmy wcześniej mowa była o tym aby broń ( mianowicie pistolet ) był tą domyślną i że nie chcecie mieć wyboru innych pistoletów. Musicie się zdecydować albo będą pistolety domyślne albo nie będzie ich wcale i będą tylko pistolety do wyboru w menu. Więc to już wasz wybór jak będzie najlepiej. Cały czas chcemy aby był jeden pistolet. Czy usuną domyślną czy tez menu wybierania... bez różnicy dla mnie, to zależy co im łatwiej będzie zrobić. Grunt by był jeden pistolet, głównie o to się rozchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #107137 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dobrze Temat uważam za wyjaśniony, w najbliższym czasie powinno zostać to wprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi