Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106677 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mam pewną propozycję.Otóż chciałbym zrobić coś takiego na forum żeby np.nie trzeba było kopiować wzoru i wklejać do nowo pisanego tematu.Po prostu w dziale odwołanie od bana klikasz "Napisz nowy temat" i w okienku masz już wygenerowany automatycznie wzór.Pomoże to nowym użytkownikom którzy nie wiedzą gdzie szukać wzorów.Modyfikacja jest pod wersję 3.4.x więc jest w 100% zgodna z wersją silnika Forum.Daje linka do IPS marketplace więc nie będzie problemu z pobraniem tego i wgraniem.Dysponuję wszelką pomocą na GG,Steamie,Pw. http://community.invisionpower.com/files/file/4547-default-post-content/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106681 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem za, fajna propozycja.Nie będzie trzeba kopiować wzoru tylko on już będzie wklejony to jest bardzo pomocne. Bylem raz na takiej sieci gdzie było coś takiego i było to bardzo fajne, Jestem za!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106685 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja też jak najbardziej na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Stycznia 2014 #106686 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Pomysł co najmniej bardzo fajny ale jesteś pewien, że nie będzie żadnych sprzeczności? Jeżeli nie to plugin powinien zostać wgrany ponieważ zapewne nie wiele zabierze, a uatrakcyjni działanie forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 5 Stycznia 2014 #106687 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Widziałem taki patent na innych forach i fajnie to wyglądało jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106692 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Całkiem przydatna rzecz, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Stycznia 2014 #106695 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Świetny pomysł, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106706 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Zapewne się przyda i ułatwi to prace. jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106732 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Pomysł co najmniej bardzo fajny ale jesteś pewien, że nie będzie żadnych sprzeczności? Jeżeli nie to plugin powinien zostać wgrany ponieważ zapewne nie wiele zabierze, a uatrakcyjni działanie forum. Pozdrawiam. Sprzeczności nie będzie bo z IPS marketplace mogą tylko pobierać te osoby co wykupiły licencje na IP.Board i to jest plugin dostosowany do tego skryptu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Stycznia 2014 #106733 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Bardzo fajna propozycja, jak nie będzie żadnych przeciwskazań to duże tak . Będzie łatwiej nowym graczom, bo często widzimy jak gracze olewają wzór, a my w ten sposób możemy im pomóc. ;> / HardeQ , masz urządzenie Note pod avatarem i to tam dajesz słowne upomnienie i ostrzeżenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Stycznia 2014 #106737 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Myślę , że można wgrać takie coś , na pewno nowym użytkownikom było by łatwiej , bo by nie musieli szukać wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106783 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem Za ,Dobry pomysł i szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #101447 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Pomysł bardzo ułatwi pisanie tematu. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Stycznia 2014 #107002 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja tez za, nie trzeba będzie pisać "dostosuj się do wzoru" . Z pewnością ułatwi to prace na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106583 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107093 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Popieram pomysł, duze ulatwienie zwlaszcza dla nowych na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108273 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Pomysl fantastyczny jestem na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 7 Stycznia 2014 #108282 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Oczywiście, że jestem za. Przynajmniej nie będzie trzeba upominać graczy o wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109315 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dobry pomysł . Jak najbardziej za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Stycznia 2014 #109336 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Pomysł bardzo dobry i ciekawy, jestem jak najbardziej ze wprowadzeniem go w życie MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2014 #109360 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Temat zamykam i podsyłam do odpowiednich osób. Wszyscy są na tak, zaczyna się niepotrzebny spam. Wrzucę wam później informację o decyzji czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi