Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105031 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie:Grzegorz 2. Kontakt: Steam-Stanikow Gadu-Gadu-41397801 3. Lokalizacja:woj.Lubelskie,Puławy 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:3-6h zależy ile mam czasu 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):Na forum siedzę w każdej wolnej chwili.Stronkę mam zawszę otwarte w jakieś zakładce i co kilka min sprawdzam co sie dzieje jak sie uczę lub czymś sie zajmuję. 6. Posty (min. 50 sensownych):Chyba są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Mam kilka pomysłów od strony technicznej jeden na notatki moderatora został przyjęty jeszcze chciałbym żeby Awatar nie był taki kwadratowy tylko okrągły,fajnie to wygląda niż taki kwadrat.Chciałbym pomóc w rozwoju sieci żeby ta sieć była numerem Jeden w Polsce. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Jaki jakiś zostanie to go przyjmę ponieważ każdy dział jest interesujący. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Szybko się dogaduję z innymi ludźmi. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jestem cierpliwy ale jak każdy człowiek ma jakieś granice cierpliwości.Staram się jak najwcześniej wykonać zadanie mi przydzielone ponieważ nie lubię zostawiać czegoś na inny dzień. 11. Coś o sobie:Mam na imię Grzegorz mam 17 lat, jestem z Puław.Chodzę do Technikum Elektrycznego.Lubię pograc w cs'a gram w niego od 5 lat.Do Mh przybyłem z serwerem 500k lvl jako administrator. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB):Byłem Globalnym Moderatorem na stronie Top-F*****.pl.Silnik IP.Board znam średnio ponieważ większość gry w cs'a pracowałem na MyBB ponieważ ono było darmowe a IPB jest płatny. 13. Obowiązkowe mikro:Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105032 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Muszę niestety być na nie , jesteś z nami stanowczo za krótko , musisz się bardziej postarać i zaangażować , aby myśleć o funkcji Moderatora . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #105041 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Za krótki Staż na Forum ; Nie udzielasz się zbytnio ; Również na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105457 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na NIE, jesteś za krótko .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105473 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak da sobie rade kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105543 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak -mily -ogarniety -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106602 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Za mało zrobiłeś, aby uzyskać moderatora. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106603 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi