.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 29 Grudnia 2013 #102800 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Data i godzina: 19:48 29.12.13 Nick admina/gracza, który zawinił: Allll admini coda oprócz Lovo, Morderca i Opos pozdro 600 Dowody: http://speedy.sh/cADzs/Desktop.rar Świadkowie: Morderca i Lovo Uzasadnienie: Ja nie będę prosił po 300 razy o ogarniecie pingu na codzie 200 lub sprawdzenie gracza. Ja się pytam kto trzyma nad Adminami łapę dawniej robił to Wilku i adminie się coś obawiali , a teraz robią co chcą prosić błagać nie pomaga wyzywać też już nie. Rozmawiałem wczoraj nawet na ten temat z Mordercą bo siedzi obok niego z 4 adminów a on sam ogarnia serwer, ludzie kpina. Albo kur.... będzie porządek albo kicha z tego serwera jak lag na lagu lagiem pogania. Dowód na to jaki panuje czasami ping na serwie a nawet admin na specta nie wejdzie i nie popatrzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102801 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Hmm co do pingu i lagów masz rację ostatnio serwer dobrze chodzi. natomiast ludzie maja lagi i wysokie pingi to prawda. No jako Admin mam obowiązek wypełeniać obowiązek na który sam sie zgłosilem i to robie. Co do pozostałych adminów nie mi ich rozliczać z pracy która wykonują... I rozumiem Ciebie o co chodzi z lagami i tp. bo ostatnio była skarga na mnie że dałem za klatki bana. a typa 5 na raz nie mogło ubić bo go nosiło ;P.. Mam nadzieję ze to sie poprawi i serwer bd czysty i elegancki. wszystko pod kontrolą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102808 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 1.ss widze 1 osoba ping 130. 2.2 osoby z pingiem 130+ 3.2osoby z pingiem 130+ i sam miales 120 pingu 4.3osoby z pingiem 130+ 5.1osoba z pingiem 130+ Sniper czesto nikt nie ma pingu a ty spamisz lagi lagi ping ping a to tylko ty masz te lagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 29 Grudnia 2013 Autor #102820 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Widzisz pozdro jakim jesteś botem.... jak kłamiesz i ty jesteś admem jeden ssy gosciu ma 1111 pin drugi ss-y gosciu 150 i paru po 130 kolejne ss y widac ze gosciowi znikł całkiem ping.... Weź człowieku nie jesteś tu bogiem już raz ci napisałem. I się nie żądz bo serwer nie twój Punkt za obrazę. BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102821 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jak już rządzić a nie żądzić. Nie kłamie tylko widać to na ss. Nie przepuścisz tego że ktoś ma racje a ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 29 Grudnia 2013 Autor #102823 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 wypisałem ci twoją racje kłamiesz albo ślepy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Grudnia 2013 #102832 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Po 1 Sniper ogarnij się i nie spinaj , jak składasz skargę to daj się innym wypowiedzieć . A po 2 Pozdro chyba nie rozumiesz sensu tej skargi .W moim odczuciu nie chodzi tylko o ping. Ja podchodzę do niej tak , że niektórzy admini na serverze nic nie robią , tylko zajmują się grą . Jak wiemy nowym opiekunem jest BounDer wszystkie sprawy związane z adminami i serverem kierujemy do niego . Następna kwestia :Dostaję info na steam , że ktoś gra odpalony albo z innego powodu , wchodzę na server a tam 0 zainteresowania u@ tylko grą . Nie chcę nikogo obwiniać, bo sam nie jestem idealny, każdy popełnia błędy . Proszę tylko o większą uwagę dla nowych adminów. Jako admini musimy się trzymać razem i sobie pomagać , tyle dziękuję . Proszę o wypowiedź Opiekuna bądź h@. Ps : Jak składasz skargę to trochę powagi . Sam tytuł jest nie na miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Grudnia 2013 #102836 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jedyne co mogę Ci obiecać to to, że admini na pewno się poprawią. Skutki będą widoczne już niebawem Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Grudnia 2013 #102861 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi