Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99872 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Więc mam pewną propozycję na ułatwienie pracy moderatorom żeby nie musieli edytować postów i pisać komunikatów.Jest plugin który dodaje estetyczne notatki.Co prawda pełna wersja tego dodatku jest płatna w granicach 25 zł ale jak się zdecydujecie mogę do tego interesu coś dołożyć,a ta kwota nie jest taka wielka w porównani do tego silnika na którym aktualnie stoi forum. Wracając do pluginu to on się nazywa (Pav32) Post Notes,albo inny ale polecam go ponieważ wgrywałem go na innej stronce i nie było z nim problemów. Fotki Pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99873 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Fajny pomysł bardzo ułatwiło by to prace moderatorów na forum tylko szkoda, że kusztuje to 25 zł ale tak to to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 17 Grudnia 2013 #99887 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Podoba ni się nawet pomysł ale 25, to drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Grudnia 2013 #99931 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Moim zdaniem zbędne,przecież edycja posta to minuta roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 17 Grudnia 2013 #99949 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Pomysł fajny ale po co to nam tutaj ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #100051 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jednak kupno tego pluginu nie będzie potrzebne.Dysponuje tym dodatkiem więc jak będzie potrzebne to proszę o info to wyślę ponieważ nie mogę udostępniać tego płatnego pliku za darmo na forum z którego każdy może pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Grudnia 2013 #98931 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Za 25 zł tego się kupować nie opłaci, bo wystarczy zedytować temat, chyba że kolega wyżej udostępni ten plugin za darmo to czemu nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Grudnia 2013 #98939 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Moje zdanie jest na nie , plugin zbędny . Ja jak komuś daję Upomnienie , to chcę to napisać według mojego zdania ( co o tym poście sądzę) , a to trwa dosłownie chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100148 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Moje zdanie jest na nie , plugin zbędny . Ja jak komuś daję Upomnienie , to chcę to napisać według mojego zdania ( co o tym poście sądzę) , a to trwa dosłownie chwilę. Ten plugin nie ma czegoś takiego ze daje już gotową notatkę tylko piszesz co chcesz,wybierasz jaką notatkę dodajesz (od razu mówię że nie wiem czy te kolory są takie jak napisałem mogłem się pomylić) Ostrzegawcza-Kolor Czerwony Informacyjna-Kolor Zielony Ogólna-Kolor Biały Więc ten plugin oprawia w taka bajeczną ramkę słowa które napisała dana osoba mająca uprawnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100208 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Stanik a ten plugin z jakim IPB jest kompatybilny. Pytam gdyż po aktualizacji do najnowszej wersji kilka dodatków przestało działać a kilka działało nieprawidłowo. Możemy go przetestować, podeślij mi go na mailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100247 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ten plugin był testowany na wersji 3.4.5 i 3.4.6 wiedz wejdzie na to forum.A pliki ci podam na gg jak będziesz bo niestety maila nie mam twojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100299 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Jakbyś mógł jeszcze raz w wolnej chwili podesłać ten plik, bo nie miałem Cię w kontaktach i linki gg zablokowało. Mój mail masz w moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2013 #101410 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jestem na tak, ułatwiło by to prace administracji/moderatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Grudnia 2013 #101697 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Plugin jest już w użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Grudnia 2013 #101698 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi