Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY cała prawda o Polskiej poLICJI!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mówię że nie jest potrzeba tylko niech będzie sprawiedliwa i normalna, ale takich nie znajdziesz bo sa same pajace Lamusy którzy chcą sie dowartościować wiec zostali psami . I tu sie mylisz bo nie poszedł bym zgłosić kradzieży, nie raz mnie już okradli, nie raz mi na chate chcieli wjechać i poLICJA nie została o tym poinformowana . 

Wyobraźnia? chciał bym żeby to wszystko było wytworem mojej wyobraźni . mam takie wspomnienia w roli głównej z niebieskimi pajacami że nie chce żeby mi pomagali i tak nic nie zdziałają to po co ich informować o takich rzeczach, przykład dostałem w łeb psy mi przywiozły wezwanie do szpitala na przesłuchaniu odmówiłem składania zeznań to mi przybili działalność w grupie przestępczej zorganizowanej  wiec jaki jest w tym sens?  I ty hamuj troszke bajerke z tymi przykładami ! 

Focus, ponieważ jesteś aspołecznym wyrzutkiem społeczeństwa popadasz ciągle w konflikt z prawem. Nie policji to wina a tylko i wyłącznie Twoja. Czego się dziwisz, że z ich strony spotykają Cię jedynie przykrości, W sumie to im się nie dziwię. Widząc Twoje tematy jestem w stanie to nawet zrozumieć a wręcz zaakceptować i poprzeć.

"Nazywasz na nas JP ok to twoja racja radiowóz na zawsze ma Karnego Kutasa" !  haha Akceptujesz to ? gdy miałm 14 lat pierwszy raz dostałem wpier*ol na komendzie czyli popierasz żeby dzieci bili? Moją siostre pies uderzył w twarz . a sobie popieraj co tam chcesz .

Focus, ponieważ jesteś aspołecznym wyrzutkiem społeczeństwa popadasz ciągle w konflikt z prawem. Nie policji to wina a tylko i wyłącznie Twoja. Czego się dziwisz, że z ich strony spotykają Cię jedynie przykrości, W sumie to im się nie dziwię. Widząc Twoje tematy jestem w stanie to nawet zrozumieć a wręcz zaakceptować i poprzeć.

nie wiem czy Chciałeś mnie tym urazić nazywając mnie aspołecznym wyrzutkiem społeczeństwa jeżeli chciałeś to nie udało Ci sie bo wole być wyrzutkiem. Ciesze sie z tego że nie wychowywałem sie w bananowej rodzinie . Dla Bananowców My jesteśmy gorsi, leczy tacy Ludzie Wychowywani w "Patologii" w Biedzie Mają wartości wypisane w Sercu nie ciągną od rodziców na każde wyjście tylko potrafią sami sobie sami wszystko ogarnąć, a nie tak jak Bananowcy od dziecka rozpieszczani przez rodziców i tacy ludzie nie wiedzą jak ważni w życią są rodzice a szczególnie Mamuśka ! Następnym razem jak bedziesz chciał mnie obrazić to wymyśl coś lepszego

Focus, gdybym chciał Cię obrazić zrobiłbym to. Twoje wartości są conajmniej dziwne. Twoje zachowanie jest akceptowane jedynie w Waszym wąskim gronie. Twoja wartość to zbesztać i ośmieszyć kogoś kto jest członkiem akceptowanym przez 90% ludzkości. Ludzie tacy jak Ty stanowią zdecydowaną mniejszość, ciesz się tym, jesteś oryginałem. Niestety tym nie zacnym.

Focus, gdybym chciał Cię obrazić zrobiłbym to. Twoje wartości są conajmniej dziwne. Twoje zachowanie jest akceptowane jedynie w Waszym wąskim gronie. Twoja wartość to zbesztać i ośmieszyć kogoś kto jest członkiem akceptowanym przez 90% ludzkości. Ludzie tacy jak Ty stanowią zdecydowaną mniejszość, ciesz się tym, jesteś oryginałem. Niestety tym nie zacnym.

Widzisz toleruje 90% lecz ja do nich nie należę bo nienawidzę zachowania bananowców . Nie rozumiem jak można być taką padliną i sępić hajc od rodziców ja juz za dzieciaka rozkminiałem hajc żeby Ciuchy sobie kupić  a taki Bananowiec Nawet Nie doceni tego że dostał od Matki to czego nie da mu nikt inny czyli Matczyne serce Tylko dla niego liczy się hajc. Dla mnie to takie padliny nie mają Honoru Tylko mama daj i mama daj a jak Mama nie da to pójdzie i ukradnie jej hajc z portfela. Widzisz ja się nie wstydzę że wychowałem sie w Biedzie Bo wiem że Moja Mamuśka robi wszystko By żyło nam sie jak Najlepiej Mimo że w jednym momencie zawaliło sie jej całe życie . i możesz mi wierzyć że dziękuje Bogu że wychowałem sie w takich warunkach bo przynajmniej mi to wbiło pewne zasady do głowy .

Poniekąd masz rację, im więcej dostają tym mniejszy szacunek. Jednak nie rób z tego patologii, większość ludzi jest interesownych. Poczytaj choćby posty na tym forum. Jednak są to ludzie z różnych grup społecznych. Nie tylko z rodzin dobrze sytuowanych. Taka już jest ludzka natura. Sądzisz, że lepiej ukraść niż wypłakać u matki?

W wypowiedziach ja nie mówiłem o ludziach tu na forum tylko tak ogólnie bo z tych nowych graczy ja  nikogo nie znam wiec nie oceniam ich . Od kilku dobrych lat nie zapytałem sie mamy nawet o zeta Mogę mieć od rodziców hajc Lecz liczę na samego siebie. Wiadomka jak Mamuśka jest w Polsce to daje nieraz sama od siebie jak gdzieś wychodzę ale nigdy na to nie licze . Sądzę że nieraz lepiej ukraść iż wypłakiwać bo jak sie pytasz Matuli czy da ci np 30 zł ona powie że Nie to nie da Ci dlatego że nie chce dać tylko dlatego że nie ma hajcu albo ma inne wydatki. Każda Matka jak by trzeba było to oddała by ostatnie grosze. Ja nienawidzę Bananowców Bo Bananowiec nigdy nie skuma takich rzeczy Dla mnie Bananowiec nie ma Honoru bo nie ma żadnych zasad w życiu . Wszystko co w życiu ma to dzięki fortunie ojca . Zresztą połowa tych Gwiazd popu to talent zawdzięcza Pieniążkom Rodziców . i takie jest moje zdanie o takich ludziach i nie zmienię tego zdania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...