POLAND. Napisano 11 Grudnia 2013 #98820 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Mam taką propozycję żeby wprowadzić ograniczenie czasu na siedzenie na respie (chodzi oczywiście o tt). Jest to denerwujące, że tyle osób siedzi prawie całe rundy na respie i czekają. Co wy na to? Może to być np: 40 sek. Jeżeli ktoś by się nie stosował to kick, a w wypadku nagminnego ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Grudnia 2013 #98822 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 W regulaminie serwera jest napisane,że TT ma zakaz kampienia na respie. Jeśli gracz ma problemy z jego opuszczeniem, to go poganiamy (slap,slay). Gdyby dalej nie pomagało,nagradzamy banem. Wszystko z umiarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Grudnia 2013 #97543 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 tak enty ale weź poprawke na czas rundy kampi typek 1:30 na respie dasz kicka albo slapa to później płacz że on jeszcze ma czas itd jak dla mnie resp minuta potem wypad tylko bez sensu jezeli czas wręcz ich do tego kampienia zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #97548 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jarluki tak, zgadzam się z tobą w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2013 #97549 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ma czas i całą mapę na wyczekanie,nie trzeba stać na respie. Skoro jest w regulaminie punkt zakazujący kampienia na respie,należy go przestrzegać. Jak już wyżej wspomniałem,trzeba znać umiar. Postaram się, aby ten punkt w regulaminie został uściślony,żeby nie było niejasności. A co do czasu rundy-wspominałem już chłopakom o zmniejszeniu do 2 min,zapewne lada chwila zostanie wszystko ogarnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Grudnia 2013 #98836 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Owszem tt często kampi, ale zdarza się to wtedy kiedy ct cała druzyna raszuje środkiem/długa albo od "b" i oni wyjscia zbyt nie mają. Jednak sa tez wyjatki, mysle ze czas do którego mogliby by być na respie to maksymalnie 1;50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98851 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Minuta na respie to max. Większość graczy z awp wyczekuje będąć TT prawie całą mape, patrząc środek/anarchia. Taka gra z lekka mija się z celem gdyż nie jest to FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98852 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Owszem jest to FFA jednomapowe. Nie rozumiem czemu tak drastycznie ograniczyć czas przebywania TT na respie. Normalnym jest grając choćby mieszańce, mixy i inne mecze turniejowe, że któryś z TT siedzi z AWP na swoim respie i ściąga CT ze środka. Póki żyją koledzy z drużyny niech tam sobie siedzi, jaka różnica czy bedzię kampił na respie a np w piachu na długiej? Jedyne co moim zdaniem ma sens to kampienie do powiedzmy 20-30 sekundy przed końcem mapy. W tym czasie ciągle TT jest w stanie podłożyć bombę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Grudnia 2013 #98858 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kłopot w tym że duża ilość graczy TT, kampi na respie non stop. Nieważne czy grają awp czy coś innego, ile można tam stać? Mimo tego że np paka leży na drugim końcu mapy, i co niektórzy mają ją w nosie, bo chcą zachowywać a do końca rundy 1;30 jeszcze. Na mixa. mieszańcach wyczekuje się awp tylko do 20 sekund, żeby dać info ile ludu na B, i czy ktoś dolny oraz środek, tyle 7. Kampić mogą gracze w teamie CT (na BSach). TT ma zakaz kampienia. No więc z tego punktu jasno wynika że tt ma wbijać, a co do kampienia na respie to maksymalnie 1;50 nic więcej, nawet CI z awp muszą się ruszać ku bs'om. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98859 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja to myślę tak. Zostawić tak jak jest bo nawet jeśli się zdarzy, że ktoś kampi na respie całą rundę to admin jest od tego żeby go upomniał więcej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Grudnia 2013 Autor #96088 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Widziałem dzisiaj na jednym dd2 coś takiego, ze automatycznie wyświetla się napis "TT może kampić na respie do 0:45, potem admin może ukarać w wybrany przez siebie sposób". Dokładniej o coś takiego mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2013 #96095 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nawiązując do postu Latającego Holendra, co ma na celu oddział CT? Bo wg moich informacji jego zadaniem jest nie dopuścić do podłożenia bomby lub jeśli już to się stało do jej rozbrojenia. Biorąc pod uwagę, że pewna liczba TT siedzi na respie jakim jest zagrożeniem dla celu jaki ma osiągnąć CT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 13 Grudnia 2013 #96098 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nawiązując do postu Latającego Holendra, co ma na celu oddział CT? Bo wg moich informacji jego zadaniem jest nie dopuścić do podłożenia bomby lub jeśli już to się stało do jej rozbrojenia. Biorąc pod uwagę, że pewna liczba TT siedzi na respie jakim jest zagrożeniem dla celu jaki ma osiągnąć CT? Może jedynym rozwiązaniem byłoby to abyś zaczął grać na dd2, i sam ocenił sytuacje. Zobaczył co jest "pięć", bo oceniając sytuacje nie znając jej, to troche ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2013 #98957 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nie rozśmieszaj mnie, mam tam więcej godzin przegranych niż Ty. Nie od dzisiaj poza tym gram w CS i wiem co jest co. Ekspertem nie jestem ale cokolwiek widziałem. Zobaczył co jest "pięć", bo oceniając sytuacje nie znając jej, to troche ciężkie. Że co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2013 #100629 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ja się w pełni zgadzam. To denerwujące, kiedy gracze ciągle siedzą na respie i czekaja na fraga z AWP i tak jak juz powiedział Jarl płacza jak dostaną kicka.. Minuta stanowczo wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101056 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Często gram na dd2 to terro potrafi wejść na bs dopiero w 0:30. Jestem za tym ograniczeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101117 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 No sprzydało by się takie coś. Dobry pomysł. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101142 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Kampili i kampić będą. Sorry, ale jestem przeciwko temu, bo będzie niezły sajgon, gdy zacznie połowa drużyny kampić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Stycznia 2014 #107764 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Doszliśmy do wniosku, że czas na kampienie oscylujący w granicach jednej minuty będzie najlepszym rozwiązaniem. Temat uważam za rozwiązany, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Stycznia 2014 #107765 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi