Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98053 Napisano 8 Grudnia 2013 Nick: .cfg / Neymar Jr. / Xaoo` / Xeo` Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W Skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Para / NonSteam:Steam Odniesienie do gametracker.com z. przegranymi godzinami: Każdy kto mnie zna wie, że mam tutaj przegranych ponad 200h :> Dlaczego TY.: Ponieważ chciałbym powrócić na stare stanowisko,i uznałem, że teraz przyszedł czas na podanie gdyż dzień, w dzień gram na odd2 CZAS Jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h+ Kontakt:PW 4um/steam/gg/ts3 MS-13 wyczuwam bulwers :> I nie możesz znieść tego, że miałem racje. Narkomanov wczoraj grałem ponad 4h, więc z tego Co widzę to raczej Cb mało jest na serwerze. W tym tygodniu w dodatku byłem chory, na serwie byłem dzień w dzień 2h+ minimum. Więc nie wal ściem :> Co do kultury to czasem może przesadzę, ale każdy wie, że jak miałem adma z moich ust nie wyszło nawet "kurde" :] Zrozumcie, że 1 h to jest podane minimum dzienne... Zazwyczaj jest ok. 3 h Zielonaa co do Cb to od tygodnia ani razu Cię nie widziałem na serwerze. A grałem dość sporo. Pozdro ^^ infinite. sorka, że się wtrącam, ale wedlug regulaminu nie wypowiadamy się w podaniach na serwery, na których nie gramy :0
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98061 Napisano 8 Grudnia 2013 neutral znajomosc amx 10/10 nie chce mi sie wierzyc i troche malo czasu poswiecasz dziennie 1h + jak na dd2 za malo
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98063 Napisano 8 Grudnia 2013 Zacząłem grywać sobie na dd2, więc się wypowiem. Jestem na tak, grałem z Tobą już dużo czasu, wiem, że ogarniesz funkcję, poza tym spełniasz wymagania więc masz moje poparcie
POLAND. Napisano 8 Grudnia 2013 #98064 Napisano 8 Grudnia 2013 Ja również jestem za. Gra sporo na serwie i na pewno ogarnie admina. (nie spina, a wręcz przeciwnie).
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98068 Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na neutral! Ostatnio dałem ci bana 1h za kulturę, to nie potrafiłeś go zaakceptować, tylko pisałeś bezsensowną skargę na mnie.
leeeeebo? Napisano 8 Grudnia 2013 #98072 Napisano 8 Grudnia 2013 z tym amxem to nie wierze zbyt, ale w sumie nie interesuje mnie to. nie widuję Cię często, taka prawda. Wpadasz raz na 2 dni i gitara. Ostatnio byles, wczoraj tez na krotko, to jedyny minus dla mnie ;] jestem neutralnie, na próbę można dać edit/ właśnie, zapomniałem o kulturze. Dużo razy Cię upominałem, jak i nie tylko ja. Myślę że z oceny na staż w tej sieci, myslales ze wolno Ci wiecej, a tak nie jest to drugi minus
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98163 Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na NIE, nie widuję Cię nigdy na serwerze. Nie wiem może mam takiego pecha, ale i tak 1h dziennie na cs to zbyt mało jak dla mnie
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #98169 Napisano 8 Grudnia 2013 Sory ale ja neutral 10/10? Nie wierze Ale dałbym ci szansa / Kolego,opamiętaj się. Gdybym był złośliwy,wlepiłbym drugie ostrzeżenie. Na razie kończy się na upomnieniu. [n-ty dzien]
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98175 Napisano 8 Grudnia 2013 Proszę kogoś z moderatorów o zamknięcie podania. Wystąpił mały defekt, o którym kompletnie zapomniałem. Przepraszam za nie potrzebny problem.
n-ty dzien Napisano 8 Grudnia 2013 #98177 Napisano 8 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
8 Gru
10
Najaktywniejsi w tym temacie
Chudy 1 post
leeeeebo? 1 post