Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY][ODRZUCONE].cfg (Neymar Jr.)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: .cfg  / Neymar Jr.  / Xaoo` / Xeo`

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże 

Znajomość AMXX (W Skali 1-10):10

Staż w CS-sie:od 2007

Para / NonSteam:Steam

Odniesienie do gametracker.com z. przegranymi godzinami: Każdy kto mnie zna wie, że mam tutaj przegranych ponad 200h :>

Dlaczego TY.: Ponieważ chciałbym powrócić na stare stanowisko,i uznałem, że teraz przyszedł czas na podanie gdyż dzień, w dzień gram na odd2 

CZAS Jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h+

Kontakt:PW 4um/steam/gg/ts3

MS-13 wyczuwam bulwers :> I nie możesz znieść tego, że miałem racje. 

Narkomanov wczoraj grałem ponad 4h, więc z tego Co widzę to raczej Cb mało jest na serwerze. W tym tygodniu w dodatku byłem chory, na serwie byłem dzień w dzień 2h+  minimum. Więc nie wal ściem :>

Co do kultury to czasem może przesadzę, ale każdy wie, że jak miałem adma z moich ust nie wyszło nawet "kurde"  :]

Zrozumcie, że 1 h to jest podane minimum dzienne... Zazwyczaj jest ok. 3 h

Zielonaa co do Cb to od tygodnia ani razu Cię nie widziałem na serwerze. A grałem dość sporo. Pozdro ^^

infinite. sorka, że się wtrącam, ale wedlug regulaminu nie wypowiadamy się w podaniach na serwery, na których nie gramy :0

Napisano

neutral znajomosc amx 10/10 nie chce mi sie wierzyc i troche malo czasu poswiecasz dziennie 1h + jak na dd2 za malo

Napisano

Zacząłem grywać sobie na dd2, więc się wypowiem. Jestem na tak, grałem z Tobą już dużo czasu, wiem, że ogarniesz funkcję, poza tym spełniasz wymagania więc masz moje poparcie :)

Napisano

Jestem na neutral! Ostatnio dałem ci bana 1h za kulturę, to nie potrafiłeś go zaakceptować, tylko pisałeś bezsensowną skargę na mnie.

Napisano

z tym amxem to nie wierze zbyt, ale w sumie nie interesuje mnie to.

nie widuję Cię często, taka prawda. Wpadasz raz na 2 dni  i gitara. Ostatnio byles, wczoraj tez na krotko, to jedyny minus dla mnie ;]

jestem neutralnie, na próbę można dać 

edit/

właśnie, zapomniałem o kulturze. Dużo razy Cię upominałem, jak i nie tylko ja. Myślę że z oceny na staż w tej sieci, myslales ze wolno Ci wiecej, a tak nie jest to drugi minus

Napisano

Jestem na NIE, nie widuję Cię nigdy na serwerze. Nie wiem może mam takiego pecha, ale i tak 1h dziennie na cs to zbyt mało jak dla mnie :)

Napisano

Sory ale ja neutral

10/10? Nie wierze

Ale dałbym ci szansa

/ Kolego,opamiętaj się. Gdybym był złośliwy,wlepiłbym drugie ostrzeżenie. Na razie kończy się na upomnieniu. [n-ty dzien]

Napisano

Proszę kogoś z moderatorów o zamknięcie podania. Wystąpił mały defekt, o którym kompletnie zapomniałem. Przepraszam za nie potrzebny problem. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...