Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98053 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nick: .cfg / Neymar Jr. / Xaoo` / Xeo` Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W Skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Para / NonSteam:Steam Odniesienie do gametracker.com z. przegranymi godzinami: Każdy kto mnie zna wie, że mam tutaj przegranych ponad 200h :> Dlaczego TY.: Ponieważ chciałbym powrócić na stare stanowisko,i uznałem, że teraz przyszedł czas na podanie gdyż dzień, w dzień gram na odd2 CZAS Jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h+ Kontakt:PW 4um/steam/gg/ts3 MS-13 wyczuwam bulwers :> I nie możesz znieść tego, że miałem racje. Narkomanov wczoraj grałem ponad 4h, więc z tego Co widzę to raczej Cb mało jest na serwerze. W tym tygodniu w dodatku byłem chory, na serwie byłem dzień w dzień 2h+ minimum. Więc nie wal ściem :> Co do kultury to czasem może przesadzę, ale każdy wie, że jak miałem adma z moich ust nie wyszło nawet "kurde" :] Zrozumcie, że 1 h to jest podane minimum dzienne... Zazwyczaj jest ok. 3 h Zielonaa co do Cb to od tygodnia ani razu Cię nie widziałem na serwerze. A grałem dość sporo. Pozdro ^^ infinite. sorka, że się wtrącam, ale wedlug regulaminu nie wypowiadamy się w podaniach na serwery, na których nie gramy :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98061 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 neutral znajomosc amx 10/10 nie chce mi sie wierzyc i troche malo czasu poswiecasz dziennie 1h + jak na dd2 za malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98063 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zacząłem grywać sobie na dd2, więc się wypowiem. Jestem na tak, grałem z Tobą już dużo czasu, wiem, że ogarniesz funkcję, poza tym spełniasz wymagania więc masz moje poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Grudnia 2013 #98064 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja również jestem za. Gra sporo na serwie i na pewno ogarnie admina. (nie spina, a wręcz przeciwnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98068 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na neutral! Ostatnio dałem ci bana 1h za kulturę, to nie potrafiłeś go zaakceptować, tylko pisałeś bezsensowną skargę na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Grudnia 2013 #98072 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 z tym amxem to nie wierze zbyt, ale w sumie nie interesuje mnie to. nie widuję Cię często, taka prawda. Wpadasz raz na 2 dni i gitara. Ostatnio byles, wczoraj tez na krotko, to jedyny minus dla mnie ;] jestem neutralnie, na próbę można dać edit/ właśnie, zapomniałem o kulturze. Dużo razy Cię upominałem, jak i nie tylko ja. Myślę że z oceny na staż w tej sieci, myslales ze wolno Ci wiecej, a tak nie jest to drugi minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98163 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na NIE, nie widuję Cię nigdy na serwerze. Nie wiem może mam takiego pecha, ale i tak 1h dziennie na cs to zbyt mało jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #98169 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sory ale ja neutral 10/10? Nie wierze Ale dałbym ci szansa / Kolego,opamiętaj się. Gdybym był złośliwy,wlepiłbym drugie ostrzeżenie. Na razie kończy się na upomnieniu. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98175 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Proszę kogoś z moderatorów o zamknięcie podania. Wystąpił mały defekt, o którym kompletnie zapomniałem. Przepraszam za nie potrzebny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Grudnia 2013 #98177 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi