Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Losowania Lotto

Chudy

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]Wpadłem na pomysł aby wprowadzić konkurs znanego wszystkim Losowania Lotto

.[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Otóż:

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Posiadam gotowe rzeczy potrzebne do prowadzenia owego konkursu, więc nie widzę problemu aby tego nie przeprowadzać, dodając, że to mój pomysł :)[/align]

[align=center]Każdy użytkownik który chciałby wziąć udział w losowaniu nie musi się nigdzie ZAPISYWAĆ

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Konkurs by polegał na takiej zasadzie, że:

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]- Wybieramy 5 liczb (jeszcze się zastanawiam ile) z pośród 42 (zakres od 1-42)[/align]

[align=center]- Losowanie będzie się odbywało co każdy Poniedziałek oraz Czwartek. ( Jeśli w danym dniu losowanie się nie odbędzie, zostanie przełożone na kolejny dzień, na pewno wszystkie losowania będą się odbywały)[/align]

[align=center]- Każde losowanie będzie się składało z 3 powtórzeń (3 razy będzie powtarzane losowanie w celu ułatwienia zabawy)[/align]

[align=center]- Losowania będą nagrywane aby nikt nie nabierał podejrzeń, że oszukuję.[/align]

[align=center]- Jeśli H@ się zgodzi chciałbym aby nagrodami były Klasy Premium lub VIP na miesiąc na wybranych serwerach[/align]

[align=center]- Do wygrania 3 nagrody w miesiącu (Na święta oraz na start konkursu, nagród będzie do wygrania 6)[/align]

[align=center]- Zwycięzca nie może wygrać kolejnej nagrody do losowania w następnym miesiącu. Czyli nie ma dla jednej osoby dwóch nagród w danym miesiącu.[/align]

[align=center]- Jeśli w danym miesiącu padnie jedna nagroda, dwie kolejne przepadają.[/align]

[align=center]- Z mojej strony nie będzie żadnego nominowania, losowania będą odbywały się poprzez program.[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Pierwszy miesiąc będzie miesiącem testowym aby sprawdzić jak sprawnie potoczy się konkurs, jaka będzie aktywność brania udziału w zabawie, czy w ogóle będą wygrywane nagrody, jeśli nie będzie to takie proste postaram się bardziej ułatwić zabawę zmieniając zasady.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Mam nadzieje, że moja propozycja zostanie przyjęta i, że będę mógł prowadzić konkurs, wydaje mi się, że to bardzo trafny pomysł i bardziej urozmaici zabawę na forum gdyż takich konkursów według mnie brakuje :)[/align]

[align=center]Proszę o pozytywne komentarze gdyż to również od Was drodzy gracze zależy czy konkurs wejdzie w życie MH :)[/align]

[align=center]

Pozdrawiam. Chudy![/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

// Zielony Kolor Tylko dla Moderatorów i HeadAdminów [ 2 Godziny na Zmianę ] | Procentowy

Duże TAK! 

Konkurs super , mało skomplikowany , także każdy będzie mógł wziąść w nim udział :)

Dlatego trzymam kciuki aby wszedł i już kreśle liczby ^^

Hmm ... Pomysł dobry :) Na tak ! Tylko teraz mam jedno zasadnicze pytanie: Jeżeli ktoś gra TYLKO na aim/awp/fy i załóżmy , że ktoś ( np. JA ) wygra tego vipa , to co wtedy , jeżeli nie gra na innych serwerach ? Na aim/awp/fy nie ma vipow itp . Moim zdaniem do nagród dodałbym jeszcze np. jakąś specjalną range na forum lub coś innego. :)

Pomysł bardzo dobry, Joker natomiast twój nie zbyt.

Wtedy "specjalne rangi" straciły by sens, za często są rozdawane :P A jak już dostaniesz vipa na np. dd2 to może sprawić, że zaczniesz tam grać, hę?

Co do pomysłu, jeżeli byś chciał [oczywiście po akceptacji] mogę zająć się bądź pomóc z tym wszystkim :)

Wiesz Jok3r nie musisz koniecznie wykorzystywać nagrody, ja mam np. Vipa za typera które do dziś nie wykorzystałem i czekam na odpowiedni moment żeby z niego korzystać, może będzie pogrywał sobie na jakimś serwerze i wtedy akurat będziesz mógł skorzystać z nagrody.

Popieram zdanie HardeQ - już istnieją 2 konkursy z których mamy rangi na forum, ale jeszcze się zastanowię nad jakimiś nagrodami aczkolwiek teraz nie mam żadnego pomysłu.

Wiem wiem, ale sam wiesz jak jest z tym lotkiem, nie wiadomo czy w ogóle ktoś trafi 5 liczb, jeśli tak będzie to losowania będą częściej się odbywały, bo na prawdę bardzo trudno trafić 5 liczb, a jak będzie jednak za łatwo to zmienię na 6 liczb z 49 :)

Nie lepiej brać liczby z Duzego Lotka ?

Wypisujemy swoje 6 liczb z 49 i zgodnie z wylosowanymi liczbami przyznawac punkty?

Przykladowo (mozna zmienic wartosci).

1 trafienie - brak ptk

2 trafienia - 1 ptk

3 trafienia - 3 ptk

4 trafienia - 7 ptk

5 trafien - 15 ptk

6 trafien - 30 ptk

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...