Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89373 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Data i godzina: 1 grudnia, godzina 00:53 Nick admina/gracza, który zawinił: SoczeQ (oraz w mniejszym stopniu EnZo.!?) Dowody: jakie mogę podać dowody w tej sprawie jak tylko screen i wyciąg z konsoli? Gibon, [TPS] Trawa Pali Stresy, BronX, Instynkt Zabojcy, YAMAHA R1, EnZo.!?, Chudy!, Desert Uzasadnienie: Na początku chciałbym zauważyć, że celowo i specjalnie użyłem sformułowań zacenzurowanych, skoro przyjmuje się, że wulgaryzmem zacenzurowanym jest ku*wa to równie dobrze może być znak * zastąpiony dowolnym. Jest mi bardzo przykro z tego powodu, że traktuje się mnie tak niesprawiedliwie, w dodatku zostałem zablokowany na godzinę. W normalnych warunkach za PRAWDZIWE wulgaryzmy gracze dostają po 30 minut, a często zdarza się, iż jedynie zostają pouczeni lub nawet jest to puszczane mimochodem przez urzędujących administratorów. Jestem rozgoryczony postawą administratora SoczeQ, z mojego punktu widzenia to najlepiej jakby on sobie sam wypłacił takiego solidnego bana na 12h pod tytułem 'ochłoń' Na dodatek dostałem bana na shoutbox na 24 godziny :rofl: BRAWO! przytoczę regulamin: 1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min) (...) 19. Zakaz używania jakiejkolwiek broni prócz noża podczas rozgrzewki (również tej zdobytej w czasie trwania rozgrzewki). (Ban 30 min) punkt 1 odnosi się do mojego, punkt drugi do sytuacji, kiedy na rozgrzewce wbijane są fragi rzędu 12/0 następnym razem uwiecznię taką sytuację nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89366 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jakiś dowód że użył broni hltv/ss. Oraz dobrze że dał ci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Grudnia 2013 #89367 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Pomogę Tobie, ja uwieczniłem tę sytuacje, gdybyś napisał ku*** to jeszcze rozumiem ale wstawianie cyferek między literkę Ciebie nie usprawiedliwia. Za takie wypisywanie i skargę niesłuszną przedłużył bym Tobie bana, ale to nie potrzebne bo i tak pójdziesz spać i rano wrócisz do gry. A co do 19 pkt, to pokaz nam dowód, że ludzie używają broni na rozgrzewce. Dodatkowo powinieneś przeprosić admina banującego za te obelgi na Shoutboxie -.- http://www.speedyshare.com/MuwdA/ss.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Grudnia 2013 #96579 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ban słuszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Grudnia 2013 #96580 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi