Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96403 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nick:Gram Jak Gram i Ch*j Ci Do Tego Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):rok Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:6 lat z przerwami Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Gram+Jak+Gram+i+Ch*j+Ci+Do+Tego&Search=Search Dlaczego TY .!Ponieważ często gram często na jednej serwerowni miałem przez rok adma bez płacenia pewnie się zastanawiacie dlaczego to pisze bo nie płaciłem dla tego ponieważ gracze wybierali mnie co miesiąc jako admina roku.Jestem tez odpowiedzialny staram się pomagać gracza w różnych problemach jak maja jakieś pytanie zawsze próbuje im odpowiedzieć a jak nie znam odpowiedzi pisze do H@ z tym pytanie i to samo powtarzam gracza na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:To zależy ale min 3+ godziny Kontakt:Steam [VS]Kosa gg 40521802 PS proszę się do mnie nie zrazić ze to 1 post itp ale mam problemy ze swojskim starym kontem na forum i nawet aqu nie wie dlaczego mi nie chodzi wiec założyłem nowe jakby ktoś nie wierzy to nick stary na forum to GramJakGramiChujCiDoTego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 29 Listopada 2013 #96415 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Sporo gra na serweże pomocny zglasza czitów na u@ dam TAK tylko musi po otrzymaniu adma zmienic nick bo nie jest ono odpowiednie dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96417 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Wydawałeś się w porządku ale potem się zmieniłeś na steam kiedy innaczej ci odpisałem od razu wyzywasz itd. Jestem na nie takich ludzi nam nie potrzeba jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Listopada 2013 #96424 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ogólnie nic do Ciebie nie mam , jesteś aktywny na serverze . Ale co twojej kandydatury na admina nie jestem przekonany . Nie jednokrotnie byłem świadkiem jak łamałeś regulamin . neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96474 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja Tak samo Jestem na Nie często Klniesz na serwie no i nie mily dla ziomków ze serwa Sory ale jestem na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96478 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 dla tego poniewaz gracze wybierali mnie co miesiac jako admina roku Co miesiąc wybierali Cie na admina roku ? Jako jedynym adminem byłeś na tej serwerowni ? Poćwicz trochę ortografię, jak można napisać dlatego osobno ? Nie chciałbym od Ciebie dostać bana, którego opis brzmi tak " whodziz na tekstóry ". Śmiech na sali.. Po pierwsze notorycznie na serwerze przeklinasz i raczej nie widziałem Cie ani razu żebyś komuś pomógł. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #85864 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pozdro czepiasz się mnie o wyzywanie cb na steamie pochwal się kto zaczął i cisnął po rodzicach jak typowy "gimbus" podanie nie pisałem ja tylko dyktowałem pewnej osobie bo na moim PC forum nie działa.Co do przeklinania zdarza mi się ale nie ma admina który by wcześniej nie przeklną jak nie miał admina.Co do nicku mogę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Listopada 2013 #85597 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 No kulturą nie błyszczysz, zdarza Ci się trochę przeklinać ale to nic, nie Ty jeden ;] Co do podanie będę na Tak myślę ze można dać Ci szansę na okres próbny 2 tygodni PS: Dobrze by było jak byś również poprawił aktywność na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #85515 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na Nie ,widziałem wiele razy jak przeklinałeś i wyzywałeś innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #86709 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wymagania spelniasz, jestes aktywny, ale nie jestem przekonany do tego, ze opanujesz funkcje admina. Neutral w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Listopada 2013 #86711 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ja jestem na NiE ponieważ twoja kultura na serwerze jest bliska 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #86712 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Tak strasznie wyzywałeś gracza od gimbusów, a sam Twój wiek nie jest jakiś wysoki. Zastanów się czasem nad tym, co piszesz na serwerze. Również widziałem kulturę, ale co jak co - każdemu się zdarza. Jednak jestem na nie, ponieważ nie wydaje Mi się, abyś dobrze wypełniał funkcję, poza tym Twój nick jest szczery, lecz do admina na pewno nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89241 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 nie czepiajcie się nicku bo jak dostane adma to go zmienię Nie powiem przekląłem parę razy ale wy święci tez nie jesteście tez przeklinacie i nawet adminom się zdarza jeslii chcecie się do mnie przekonać dajcie mi admina na okres próbny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89242 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Każdemu sie zdarzy powiedziec pare brzydkich slow, mi tak samo i to nie raz. Jestem na tak, ogarniety czesto na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89397 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na Nie nie znasz regulaminu a nawet zasad podania o admina wypowiadasz sie pod podaniem 2 razy a mozesz 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 1 Grudnia 2013 #89372 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi