Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95754 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam, chciałbym zaproponować wprowadzenie na serwer świątecznej edycji mapy de_dust2 czyli de_dust2_christmas oraz świątecznych czapeczek, piosenek, kulek śnieżnych zamiast granatów i śniegu. Święta tuż tuż, więc chyba warto już o tym pomyśleć, z pewnością przyciągnęło by to nowych graczy jak i zaciekawiło obecnych. Nie mówię, że trzeba wszystko odrazu wprowadzać ale warto się nad tym zastanowić. Moim zdaniem ciekawe było by wprowadzenie tego wszystkiego na początku grudnia, a najlepiej w "mikołajki" i zaproponować jakiś konkurs TOP 15 przez okres 1 miesiąca czy coś w tym stylu. Myślę, że klimat serwera byłby niepowtarzalny oraz zapewnił nam (graczom) świetną zabawę w te długie zimowe wieczory. Oto link do screen'ów z mapy: http://cs.gamebanana.com/maps/170653 Mam nadzieję, że zaciekawiłem Was swoją propozycją i oczywiście czekam na Wasze opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Listopada 2013 #95755 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Fajnie byłoby gdyby np padał śnieg, i leżał snieg na glebie. Dzwiek chodu jak po sniegu, stojace choinki w rogach, i he jako kulki śnieżne. Muzyka tez by była spoko. Dla mnie opcja dobra, klimacik fajny daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95759 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jestem jak najbardziej za. byłoby ciekawie. Troszkę ten he mnie nie przekonuje, więc granat bym zostawił taki, jaki jest. Ale reszta to super pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95761 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dla mnie tez fajny pomysł ! CZapeczki <3 I sniezki zamiast granatów <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95764 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Świetny pomysł, przyda się jakaś odmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96282 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Duże TAK mam nadzieję, że to wprowadzą Będzie fajny świąteczny klimat i ten dźwięk chodzenia po śniegu <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 29 Listopada 2013 #96302 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Również za. Zawsze ciekawsza gra i taki świąteczny klimat. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Listopada 2013 #96312 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Oczywiście klimat świąteczny bardzo się przyda dodatkowo z jakimiś fajnymi kolędami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 29 Listopada 2013 #96320 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jestem NEUTRALNY co do tego za dyzo zmian serwer będzie krzaczył wrzucić dd2 christmas i pakę jako choinkę,reszta może zostać tak jak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 29 Listopada 2013 #96327 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 skoro zmiany mają byc klimatyczne, to zmienic wszystko, zaczynajac od muzyki, konczac na he jako sniezki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96344 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96349 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Czemu nie, będzie jakaś odskocznia od pustynnego gorąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #92602 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nie za wcześnie trochę? Co do propozycji to jestem oczywiście za. Uwielbiam taki klimacik na serwerach. Będzie na pewno ciekawie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #92089 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 30 Listopada 2013 #91823 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Świetny pomysł na urozmaicenie gry. Jak najbardziej na TAK. Myślę, że najlepiej byłoby to wgrać 5-10 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #88953 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dodałbym tylko nowe świąteczne RS, i sypiący snieg, a choinki itd nie dodawał ps: jeden bałwan na srodku( Aquax) "Wyjęte z ust Konska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 1 Grudnia 2013 #95878 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Również na tak, przyda się mała odmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Grudnia 2013 #96626 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Akurat co do rs'ów to już przygotowałem wraz z Neutronkiem rs'y świąteczne na Cod'a 800, może i tutaj administracja je wgra http://www.speedyshare.com/CkRQj/Rs-y-Swiateczne-by-Nutronek-i-Chudy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96730 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Super sprawa. Obiecuję, że będę nękał nasze szefostwo, aby wszystko zostało wgrane. Mam nadzieję, że problemy z serwerami, które od dobrego tygodnia nie ustępują, nie będę żadną przeszkodą. Chudy, dzięki za rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96762 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Bardzo ładna mapa jestem za w graniem jej wszędzie na cody,ffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96764 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Za. Umili gre i przy okazi ładniej się patrzyło będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2013 #96968 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Bardzo fajny pomysł. Czapkki mikołajowe na głowe , a co do kulek zamiast he to co za roznica jak wygladają? liczy się to , że granat wybucha Osobiście mapy bym nie zmieniał na dd2_chrismas czy jak to tam się nazywa. Only dd2 to only dd2. A nie only dd2_christmas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 #94010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jestem na NIE, moim zdaniem nie warto nic zmieniać i powinno zostać tak jak jest. Serwer i tak jest mocno obciążony co ujawnia się podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97808 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Co ma wspólnego chwilowa zmiana mapy z obciążeniem serwera? Co do pomysłu, jak grywałem na odd2 to tez na tym myślałem i chwilowa zmiana zapewni pewne urozmaicenie od młócenia tej samej mapy cały rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Grudnia 2013 #98986 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Stopniowo wystrój zostaje zmieniany,z końcem tygodnia już wszystko powinna być wrzucone na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi