Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95438 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nick: Artysta Kombajnista Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na wielu serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Artysta%20Kombajnista/ Dlaczego TY .!: żeby więcej cheatów nie bylo na servie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 5h zależy o której kończe szkołe w weekendy dłuugo Kontakt: steam,gg,skype,ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Listopada 2013 #95444 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Na nie. Nie gram tutaj ale postanowiłem się odezwać, nie prosimy innych o ocenianie podania, użytkownicy którzy będą chcieli skomentować to to w końcu zrobią, a Ty wyskakujesz na sb "ziomeczky ocencie podanie to ważne dla mnie" Nie powinieneś tego robić, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Listopada 2013 #95445 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Znamy się już trochę . Co do zachowania na serverze nie mam żadnych zastrzeżeń , na serverze masz bardzo , ale to bardzo dobrą aktywność , oby tak zostało . Jestem jak najbardziej na tak . Powodzenia. Musisz być cierpliwy , bo pisanie na Sb nie stawia cię w dobrym świetle . Ps : Zapraszam na ts . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Listopada 2013 #95479 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na TAK! wymagania spełnia, aktywny na serwerze, więc myślę, że można dać mu szanse :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95485 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na Tak.Miły,ogarnięty,nie łamie regulaminu,jest aktywny.Spełnia warunki admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95500 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Też jestem na tak, spełniasz wymagania, wykazujesz się wysoką kulturą osobistą. Zdaje mi się że funkcja admina jest dla Ciebie do opanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96162 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 @fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #95439 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 @fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Listopada 2013 #86702 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Szansę można dać. Nie mam nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 30 Listopada 2013 #89378 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi