Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95181 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nick: Opos Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, że spore, byłem adminem na tym CODzie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Opos/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Myślę, że dodatkowa para rąk byłaby pomocna. Chciałbym pomóc serwerowi rozwijać się, jak i umlilić grę bez osób łamiących regulamin, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu ok. 2-3 godz. weekendy 5-6 albo więcej Kontakt: Steam/Forum/W razie potrzeby telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95182 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 jestem na nie czesto lamiesz regulamin i grubo u ciebie z kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95183 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Powiadasz? Popatrz na historię banów, i zobacz czy mam jakieś za łamanie regulaminu, oprócz banów na ping, co czasem mi się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95199 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na Nie. -wypowiedziałeś się w swoim podaniu (dla mnie jest to wielki minus) -kultura -słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Listopada 2013 #95201 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A ja jestem na Wielkie TAK! Opos adminował na tym serwerze jak was jeszcze nie było, także chłopak zasługuje na drugą szanse Jest miły, spokojny, aktywny na serwerze ( może nie jak kiedyś ale na pewno się poprawi ) co tu dużo mówić.... szkoda, że zrobiłeś sobie przerwę Pozdrawiam Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95202 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 na nie... co chwile pingujesz i klatkujesz nic nie zglaszasz na u@ niczym sie nie wyrozniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95205 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem Na tak Poniewasz Ogarniety Miły dla graczy no i spoko ziomek JESTEM NA WIELKE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95207 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wiadomo coś tam Ci wytykają. Mam takie pytanie, jak sobie poradzisz ze swoim pingiem? Administrator ma dawać przykład no a Ty z takim pingiem nie będziesz go dawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Listopada 2013 #95209 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 znam Oposa z poprzedniego adminowania, dobrze sobie radził i teraz tez by podołał zadaniu, tylko chłopie ogarnij ten ping bo dość często skacze uważam, że to dobry kandydat chociaż wielu z obecnych graczy pewnie go nie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95211 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 od grudnia zmieniam dostawcę internetu, zamiast tych marnych 2 MB będę mieć 50 więc myślę że z pingiem problemy znikną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95214 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na Nie ponieważ nawet nie znasz regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95216 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Może warto poczekać na to nowe łącze i pokazać że jesteś w porządku co do tej kwestii. Zrobisz jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95218 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Po czym wnosisz że nie znam regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95220 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wielu ludzi wypowiada się ,że kiedyś byłeś dobrym adminem a natomiast teraz inaczej wygląda sytuacja(ping masz wysoki,koledzy mówią że łamiesz regulamin więc nie jesteś przykładem idealnego admina.Kolejny raz wypowiadasz się w swoim podaniu,poczekaj jak się wszyscy wypowiedzą i wtedy się pytaj się ich(czemu np. Napisali NIE)... // Można wypowiadać się w swoim podaniu // LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95261 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na nie. 1. Wypowiadasz się wielokrotnie w swoim podaniu 2. Złóż podanie jak będziesz miał dobry internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 24 Listopada 2013 #95307 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 na Tak: -czesto zgłasza na u@ -kulturalny -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95311 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Oczywiście za TAK: - Ogarniety -Kultularny -Często na TS i na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95312 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jest na Tak spelniasz wymagania jestes oganiety i przydasz sie jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 24 Listopada 2013 #95322 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja mam tylko uraz do Ciebie że często gęsto łamałeś regulamin poprzez wchodzenie na txt "Ninją" No i ten twój ping. Poczekaj aż Cię przełączą i poproś o otworzenie Podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Listopada 2013 #95346 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Pamiętam Cię bardzo dobrze , jakim byłeś graczem jak i adminem . Nie miałem do Ciebie zastrzeżeń , trzymałeś porządek na serverze . Moim zdaniem , mogłeś poczekać z podaniem , aż będziesz miał nowy internet . Bo jednak admin , powinien dawać dobry przykład , a nie mieć wysoki ping jak i klatki . Uważam jednak , że jesteś miłą i ogarniętą osobą , jestem na tak . Ps: Gdzie jest napisane, że składający podanie, nie może się wypowiadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96408 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 na tak, aktywny, fajnie sie z nim gada na tsie, kultura jest, admin jest mu wrecz wpisany w krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Listopada 2013 #96413 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Również na Tak +Wiek +Steam +Godziny są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 30 Listopada 2013 #89377 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi