Mart_Verum Napisano 23 Listopada 2013 #95126 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nick: Mart_Verum Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): admin na dwoch COD'ach + robienie obu (nie kwestia technczna, lecz pomysly) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 (kwestia przypomnienia ) Staż w CS-sie: dlugo. Pierwszy raz 2002-2003 Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: irytuje mnie brak kultury, wieczny spam, cziterzy i syf na serwerze. Zawsze staralam sie trzymac towarzystwo za przyslowiowa morde, jednoczesnie nie majac nosa w gorze z zalozeniem "co to nie ja". Zalezy mi, aby serwer sie rozwijal i uwazam, ze sporo moge dac od siebie. Prywatnie zajmuje sie uzytecznoscia interfejsow, co rowniez moze sie przydac w kwestiach technicznych Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 3-4h. Czasem dluzej (jak mam flow ) Kontakt: pm, e-mail Gametracker: http://www.gametracker.com/player/Mart_Verum/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Listopada 2013 #95129 Administrator Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jak najbardziej na tak. Po kilku rozmowach z tą osobą śmiem twierdzić, że jesteś odpowiednią osobą na właściwym miejscu. Wiele razy twoje spostrzeżenia i uwagi były trafne. Długi staż w cs-sie może to tylko potwierdzić i zapewnić nas że będzie z Ciebie pożytek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95156 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Też jestem na tak. Na serwerze kultura jest i humorek też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Listopada 2013 #95157 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 "Z tym syfem an serverze, to troszeczkę przesada" . Każdy może tak powiedzieć co patrzy na to z boku, a tak naprawdę jest całkiem inaczej . A co do podania to jestem na tak . Wydajesz się rozsądną, miła i ogarniętą osobą . Jesteś aktywna na serverze , masz wiele pomysłów , które osobiście mi się podobają . Powodzenia . Ps : Zapraszam na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95165 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na TAK dużo przebywa na serwerze i jest kultura.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95172 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 przydała by sie kobieca ręka na serwerze która upilnuje porządku jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95177 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 na tak. Jak UP. nie będę się rozpisywać. // Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu , upomnienie // LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95197 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na Tak.Miła,ogarnięta.Na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95204 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na tak mila kulturalna steam jest godziny sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Listopada 2013 #95486 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na TAK! wymagania spełnia,miła, ogarnięta osoba , więc myślę, że można dać jej szanse na wykazanie się :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 25 Listopada 2013 #95575 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jestem na Tak. Często ją widuje na serwerze, problemów z nią nie ma. Ogarnięta osoba ogólnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 25 Listopada 2013 #95592 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wielkie Tak: -Nawet jakbym chcial nie przypomnialbym sobie zadnego wykroczenia przez Ciebie -Kulturalna -Udzielasz sie w sprawach serwera Zapraszamy na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95599 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Na serwerze nie ma syfu .. ;x Twoja argumentacja jakos mnie nie przekonuje do ciebie Admini są a po 2 masz 26 h a musi być 30 h : - Minimum 30h przegrane na serwerze ! A to że jestes dziewczyną to nie wszystko :3 Nie ma tutaj faworyzacji i nigdy nie będzie ! Ja jestem na razie na neutral/nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Listopada 2013 #95615 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 jestem na tak +widze ze chcesz pomoc serwerowni +wiek +steam +doświadcznie myślę, że się nadasz, lecz taki malutki minusik brakuje 3 godzin ale to sie da nadrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 25 Listopada 2013 #95633 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Za SQN owszem Trzeba dać szansę nowym ludziom bo starzy admini mysla ze sami moga łamać regulamin a graczy banować Z miłą chęcia widzę cie w naszym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Listopada 2013 Autor #95918 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Chcialam uniknac wypowiadania sie w tym watku, ale musze sprostowac te godziny. W momencie skladania podania mialam grubo ponad 100h przegranych. Moze reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Listopada 2013 #95920 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jestem na Tak -Wiek -Steam -Staż w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 30 Listopada 2013 #89375 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi