Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93209 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Od wczoraj na serwerze nie da się grać normalnie. NIe strzela się z m4 np full auto bo sie nie da.. samo strzela seriami nie mówiąc już o rozrzucie. NIe tylko ja tak mam i nie tylko z m4. Ktoś napisał że to przez źle wgrane skiny, nie wiem ale na innych serwach mam dobrze. I w sumie jest to sprawa do natychmiastowego naprawienia, nie dopiero na weekendzie bo sie grac nie da poprostu.. Występuje to na każdych modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Listopada 2013 #93297 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tak , to prawda, że jak się strzela to tak jakby przycina , broń. Możliwe , że na serverze występują drobne lagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93324 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 NO TO NAPRAWCIE TO, ŻEBY BYŁO DOBRZE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93346 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Właśnie napisałem też taki temat, przez to się grać nie da ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93369 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Trzeba to komuś zgłosić i cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93372 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mi już działa normalnie na serwie Edit: Działało chwilę, jakieś 2rundy, znów nie działa ;/ . Aż grać się nie chce od tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93449 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Porażka.... Nie da się grać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Listopada 2013 #93453 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Temat zamykam , aby uniknąć spamu . Robicie kolejny wątek an ten sam temat . Na serverze występują drobne lagi , jeżeli h@ znajdzie chwilę to zostanie wszystko naprawione . Robicie wątków na ten sam temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93468 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Otwieram,ponieważ drugi temat został zamknięty godzinę wcześniej. Nie sądzę,żeby lagi były przyczyną,na ODD2 i DD2+DM również występuje ten problem. Z tego co słyszałem,nie każdy na to narzeka,może po aktualizacjach któraś komenda wadzi? Zostawmy otwarte, może ktoś zna rozwiązanie i podzieli się nim z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93631 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja rozumiem że jest zajęty ale niech się troszkę pośpieszy, ponieważ ja przez 3 dni już grać nie mogę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Listopada 2013 #93783 Administrator Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Prawdopodobnie bde calego cod moda przeinstalowywal. Pliki ktore tam sa maja juz nawet po 3 lata i mozliwe ze niektore z nich sa przestarzale. Moga byc rowniez przyczyna crashy na serwerze. Zajme sie tym w piatek lub sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Listopada 2013 #93817 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Podobny problem występuje na ODD2 od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 20 Listopada 2013 #93819 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Przycinanie m4 podczas strzelania dotyczy steamów. To wina aktualizacji i to żadna nowość. Jeżeli problemy również mają gracze ns, to coś na serwerze leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Listopada 2013 #93828 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Potwierdzam problerm.Ale dobrze że aquax tym sie zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Listopada 2013 #93834 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tak czorny aka JAGODZIANKA na NS też to występuje. Na innych serwach jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95923 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Prawdopodobnie bde calego cod moda przeinstalowywal. Pliki ktore tam sa maja juz nawet po 3 lata i mozliwe ze niektore z nich sa przestarzale. Moga byc rowniez przyczyna crashy na serwerze. Zajme sie tym w piatek lub sobote. Nadal błąd 'strzelania' nie jest naprawiony, jestem ciekawy czy moja premka zostanie przedłużona z racji tego z nie mogę grać. I jeszcze jedno pytanie niech mi ktoś kuzwa napisze kiedy wkońcu to będzie naprawione bo mnie lekko mówiąc chui strzela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96856 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Brak zainteresowania //zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96857 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi