Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Strzelanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od wczoraj na serwerze nie da się grać normalnie. NIe strzela się z m4 np full auto bo sie nie da.. samo strzela seriami nie mówiąc już o rozrzucie.

NIe tylko ja tak mam i nie tylko z m4. Ktoś napisał że to przez źle wgrane skiny, nie wiem ale na innych serwach mam dobrze.

I w sumie jest to sprawa do natychmiastowego naprawienia, nie dopiero na weekendzie bo sie grac nie da poprostu..

Występuje to na każdych modelach

Napisano

Mi już działa normalnie na serwie :)

Edit: Działało chwilę, jakieś 2rundy, znów nie działa ;/ .

Aż grać się nie chce od tego .

Napisano

Temat zamykam , aby uniknąć spamu . Robicie kolejny wątek an ten sam temat . Na serverze występują drobne lagi , jeżeli h@ znajdzie chwilę to zostanie wszystko naprawione .  Robicie wątków na ten sam temat . 

Napisano

Otwieram,ponieważ drugi temat został zamknięty godzinę wcześniej. Nie sądzę,żeby lagi były przyczyną,na ODD2 i DD2+DM również występuje ten problem. Z tego co słyszałem,nie każdy na to narzeka,może po aktualizacjach któraś komenda wadzi? Zostawmy otwarte, może ktoś zna rozwiązanie i podzieli się nim z nami.

Napisano

Ja rozumiem że jest zajęty ale niech się troszkę pośpieszy, ponieważ ja przez 3 dni już grać nie mogę !

• Administrator
Napisano

Prawdopodobnie bde calego cod moda przeinstalowywal. Pliki ktore tam sa maja juz nawet po 3 lata i mozliwe ze niektore z nich sa przestarzale. Moga byc rowniez przyczyna crashy na serwerze. Zajme sie tym w piatek lub sobote.

Napisano

Prawdopodobnie bde calego cod moda przeinstalowywal. Pliki ktore tam sa maja juz nawet po 3 lata i mozliwe ze niektore z nich sa przestarzale. Moga byc rowniez przyczyna crashy na serwerze. Zajme sie tym w piatek lub sobote.

Nadal błąd 'strzelania' nie jest naprawiony, jestem ciekawy czy moja premka zostanie przedłużona z racji tego z nie mogę grać. I jeszcze jedno pytanie niech mi ktoś kuzwa napisze kiedy wkońcu to będzie naprawione bo mnie lekko mówiąc chui strzela...

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...