Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Mhmm?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemano, czy administracja nie zastanawiała się nad zrobieniem ESL map +DM? Sam DD2 trochę nudzi, a serwer fajny, bo nie ma żadnych BF2 modów i innych gówien :D

Napisano

Server nie należy jeszcze do grupy serverów , które są długo , jemu potrzeba czasu na rozwinięcie się , a only dd2 to najlepsze co może być. Ale w najbliższym czasie można by było pomyśleć nad wgraniem map , właśnie typu ESL . :)

Napisano

Rowniez jestem za. Lovo miskq to moze zanim sie rozwinie lepiej serwer to narazie gdyby wprowadzic chociaz jeszcze jedna mape np inf na zmiane z d2??? Ludzie tez lubia inf. :-)

Pozdrawiam. mini :)

Napisano

Mini dobrze mówi ... Grałem na only dd2 i okropnie szybko sie nudzi :( Gdyby była dodana mapa inferno , to byłoby lepiej , troche wszystko by się urozmaiciło :). Nie byłoby tak monotonnie ...

Napisano

Only dd2/inf Dm , brzmi ciekawie . Ale i tak było by o wiele lepiej jakby były eslowe mapy czyli dd2 , inferno , tuscan , mirage , train , nuke. :)

Jednak macie rację na początku , można spróbować tylko z inferno. :) To powinno przyciągnąć większą liczbę graczy . 

Napisano

Dokladnie a jak pisales wyzej poczekajmy az serwee bedzie mial renome i odswiezymy temat z mapami ESL. A narazie ifn by sie przydalo xD

Pozdrawiam. mini :)

Napisano

Moim zdaniem pierw spróbować tylko z inferno , jak się sprawdzi , to wtedy można pomyśleć nad dodaniem innych mapek :)

Napisano

Sam osobiście miałem serwer DM który był dosyć wysoko lecz brakło funduszy na dalsze prowadzenie.. I mówię z doświadczenia mapy: tuscan, mirage, nuke tylko odstraszały graczy... W przeciwieństwie do azteca, traina(przy tych mapach był u mnie full serwer), lecz moje zdanie to zostawić narazie DD2+DM ponieważ serwer nie stoi zbyt długo i jest w etapie rozkwitu. Zmiany można wprowadzić jeśli byłoby duużo stałych graczy a nie boostów. ;) Pis Joł :D

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...