Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90651 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nick: [AvE] Xaoo` Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W Skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Para / NonSteam:Steam Odniesienie zrobić gametracker.com z. przegranymi godzinami: Każdy kto mnie zna wie, że mam tutaj przegranych ponad 200h :> Dlaczego TY.: Ponieważ chciałbym powrócić na stare stanowisko, jestem po rozmowie z n-tym i uznałem, że teraz przyszedł czas na podanie gdyż dzień, w dzień gram na odd2 CZAS Jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h+ Kontakt:PW 4um/steam/gg/ts3 Nicki na których mozna mnie spotkac Xaoo` / [AvE] Xaoo` / Neymar Jr. / Xeo` Chciałbym prosić o danie mi drugiej szansy, każdy popełnia błędy, a wiecie, że jako admin, a także moderator dobrze się u was spisywałem - następnie wydarzył się pewien problem (wtajemniczeni wiedzą o co caman ). Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90659 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Słuchaj neymar... Mimo ostatniej spiny miedzy nami jestem na tak. Jesteś osobą której można zaufać. Byłeś adminem, moderatorem i wywiązywałeś się z obowiązków. Niepokoi mnie tylko to że na mixach wyzywasz Readnuira (czy jakoś tak) od odpalow itd ale myślę że jak sie postarasz to to ogarniesz. Jak najbardziej na Tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Listopada 2013 #90660 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Duże TAK ! Bardzo często gra na dd2, można z nim pogadać i się pośmiać. Miał już admina, na pewno się spisze. Każdy popełnia błędy, jestem za daniem mu drugiej szansy ponieważ dobrze się spisywał :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 12 Listopada 2013 #90662 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja również jestem na tak. Ogarniasz, miałeś już tutaj admina więc na pewno dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90668 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jestem na nie. // Wypowiedź niezgodna z regulaminem - Upomnienie / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 12 Listopada 2013 #90673 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jestem na nie. A może jakieś uzasadnienie? Czy po prostu zabił cię ostatnio i trochę cię to boli? // Twoja wypowiedź również nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Listopada 2013 #90686 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Miły -Nie ma z tobą problemów Miałeś już tutaj admina i wywiązywałeś się z swoich obowiązków bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90699 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Oczywiście, że na TAK -Ogarnięty -Miły -Doświadczony -Dużo spędza na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Listopada 2013 #90715 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Neutralnie. Mimo tego że grałem dzisiaj do 7 rano, potem od 10 do 16stej Cię nie było, wczoraj to samo, ogólnie Cię rzadko widuję. Więc zdania typu "często na serwerze" są chyba zdaniami o dniu dzisiejszym po 16stej. Według mnie musisz to nadciągnąć, bo tego mi brak. Ale wiadomo zdania ja nie podejmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90727 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na Tak. gralem z toba dzisiaj mixa i ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90732 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Widuje, dlatego masz odemnie tak. Forum jest, aktywność jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90739 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hmm wracasz odchodzisz jestem na nie. trzeba myslec i odpowiadac za swoje bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Listopada 2013 #90740 Administrator Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To jeszcze nie ten czas. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Listopada 2013 #90742 Administrator Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi